Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Trosky - Troskovice

Troskovice

Hotel Trosky se nachází v obci Troskovice. Hotel je v celoročním provozu a jeho kapacita je 39 lůžek v pěti pokojích (5 x 2 lůžkový) a pěti vícelůžkových apartmánech, které jsou vhodné pro rodiny s dětmi nebo skupiny přátel. Všechny pokoje i apartmány mají kompletní sociální zařízení, dvoulůžkové pokoje jsou navíc vybaveny televizním přijímačem. V letních měsících je hostům hotelu i návštěvníkům …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Troskovice/31, Troskovice
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Semily
Obec
Troskovice

Fotogalerie k článku

Hotel Trosky se nachází v obci Troskovice. Hotel je v celoročním provozu a jeho kapacita je 39 lůžek v pěti pokojích (5 x 2 lůžkový) a pěti vícelůžkových apartmánech, které jsou vhodné pro rodiny s dětmi nebo skupiny přátel. Všechny pokoje i apartmány mají kompletní sociální zařízení, dvoulůžkové pokoje jsou navíc vybaveny televizním přijímačem. V letních měsících je hostům hotelu i návštěvníkům k dispozici letní terasa s romantickou vyhlídkou na hrad Trosky. Našim hostům nabízíme služby půjčovny horských kol – jejich přivezení dle objednávky až k hotelu, předání a seřízení dle potřeby klienta a následný odvoz. Zařídíme pro Vás jízdy na koni, výuku i vyjížďky s doprovodem zkušených jezdců.

Možnosti stravování

V hotelové restauraci můžete ochutnat tradiční hotová česká jídla a speciality minutkové kuchyně. Nejen pro ty nejmenší jsou připraveny zmrzlinové poháry, sladké moučníky a jiné dobroty. Na objednávku pečeme husy, kachny, selata, vepřová kolena, jídla ze zvěřiny i klasické zabijačky. Záleží jen na Vašem přání. Kromě příjemného posezení v restauraci nebo na terase Vám nabízíme také možnost uspořádání společenských a firemních akcí - oslavy, svatby, pohřby, školení, prezentace, rauty, večírky nebo bankety. K dispozici je salonek s kapacitou 35 míst.

Popis okolí

Chráněná krajinná oblast Český ráj je oblíbeným místem rekreace a rodinných výletů. Tato pozoruhodná oblast České republiky se pyšní unikátními skalními městy, zříceninami hradů tyčících se nad údolím řeky Jizery a spoustou dalších přírodních a historických památek.

Tipy na výlet po okolí

Hrady a zříceniny Brada, Bradlec, Drábské světničky, Frýdštejn, Chlum, Kavčiny, Kost, Kozlov, Kumburk, Pařez, Rotštejn, Trosky, Valdštejn, Valečov, Veliš, Vranov, Zásadka, Zbirohy. Zámky Dětenice, Hrubý Rohozec, Hrubá Skála, Humprecht, Jičín, Kamenice, Mnichovo Hradiště, Staré Hrady a Sychrov

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Turnově | duben 2024

25.04.2024 - 25.04.2024
Trávnice 670, Turnov

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

SVÁTEČNÍ auto moto farmářské a bleš…

08.05.2024 - 08.05.2024
Obec Tuhaň na Semilsku…

Akce s více než 45letou tradicí, dříve známá pod názvem - ,,burza Chuchelna,,. Nyní v obci Tuhaň na Semilsku, rodná…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete