Statistika našeho portálu

  • 102 013 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel U Branky - Stříbro

Stříbro

Pokud hodláte navštívit město Stříbro a hledáte příjemné ubytování, je hotel U Branky tou nejlepší volbou. Hotel Vám může posloužit jako základna pro prázdninové výlety po stříbrském regionu, pro klidné ubytování při Vašich služebních cestách nebo jako místo pro firemní prezentace. Hotel se nachází u silničního mostu přes řeku Mži. Poskytuje ubytování pro 30 osob v 1 - 4lůžkových pokojích vybaven…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Plzeňská 420, Stříbro
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Tachov
Obec
Stříbro

Fotogalerie k článku

Pokud hodláte navštívit město Stříbro a hledáte příjemné ubytování, je hotel U Branky tou nejlepší volbou. Hotel Vám může posloužit jako základna pro prázdninové výlety po stříbrském regionu, pro klidné ubytování při Vašich služebních cestách nebo jako místo pro firemní prezentace. Hotel se nachází u silničního mostu přes řeku Mži. Poskytuje ubytování pro 30 osob v 1 - 4lůžkových pokojích vybavených sociálním zařízením, internetem, televizí a satelitem. K hotelu náleží uzamčené parkoviště.

Možnosti stravování

Vynikající kuchyně se zvěřinovými specialitami. Snídaně jsou podávány formou švédských stolů. Naše obsluha Vám v celodenním restauračním provozu ráda nabídne jídla jak české, tak mezinárodní kuchyně. Součástí hotelu jsou salonek pro 30 osob, kulečníková herna a letní terasa. Kapacita restaurace je 70 míst, po telefonické či emailové objednávce možnost zajištění stravování zájezdů.

Popis okolí

Historické hornické město Stříbro, proslulé ve středověku těžbou zlata a stříbra. Samotné město má zajímavé historické jádro a okolní krásnou přírodu včetně výletní přehrady Hracholusky. Jen šest kilometrů odtud je monumentální barokní klášter v Kladrubech, zařazený mezi památky Unesco.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

P/\ST + live bands & dnb party ∗ Ta…

23.03.2024 - 23.03.2024
Kiwi Bar

Srdečně Vás zveme na hudební koncert v Tachově v Kiwi Baru. Spojili jsme síly, energie, nadšení a připravili další…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete