Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel U jezírka - Liberec

Liberec

Hotelu U Jezírka sídlí v Liberci v bezprostřední blízkosti Zoologické a Botanické zahrady v malebném prostředí Masarykovy třídy. Nabízíme 80 lůžek, převážně pak dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením. Hotel též nabízí bezplatnou úschovnu lyží a kol. V restauraci a vinárně je pak možno pořádat nejrůznější akce a školení.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Masarykova 438/44, Liberec
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Liberec
Obec
Liberec

Fotogalerie k článku

Hotelu U Jezírka sídlí v Liberci v bezprostřední blízkosti Zoologické a Botanické zahrady v malebném prostředí Masarykovy třídy. Nabízíme 80 lůžek, převážně pak dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením.

Hotel též nabízí bezplatnou úschovnu lyží a kol. V restauraci a vinárně je pak možno pořádat nejrůznější akce a školení.

Možnosti stravování

Nabízíme restauraci pro 100 a vinárnu pro 35 lidí. V létě je také v provozu terasa pro 100 lidí s vyhlášeným Kvasnicovým pivem Konrád a samooblužnou jídelnou nabízející klasická česká jídla za příznivou cenu 60Kč.

Popis okolí

Hotel U jezírka se nachází v těsné blízkosti vchodu do nejstarší ZOO v České republice a 300 m od Botanické zahrady. Přímo u hotelu je tramvajová zastávka, která Vás dopraví až do blízkosti lanové dráhy na Ještěd. Senioři nad 70 let mají jízdné tramvají zadarmo. 8 minut chůze od hotelu je největší krytý plavecký bazén s největším krytým tobogánem ve střední Evropě. Hotel je vynikajícím výchozím bodem pro romantické výlety do blízkého okolí a bránou do Jizerských hor – cca 5 minut chůze. Pro zpříjemnění pobytu u nás můžete využít tenisové dvorce, kde jsme schopni Vám zajistit pronájem.

10 minut pěšky nebo 4 minuty tramvají a jste přímo ve středu města, kde je nepřeberné množství kulturních a nákupních aktivit. 3 minuty pěšky od hotelu je Severočeské muzeum.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Královský košt Liberec 2024

29.11.2024 - 29.11.2024
Liberec

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete