Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel U růže - Kutná Hora

Kutná Hora

Hotel U růže v Kutné Hoře nabízí 13 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky. Každý pokoj má barevnou televizi se SAT, WC, sprchu nebo vanu. Veškeré interiéry hotelu, včetně pokojů, jsou zařízeny originály starožitného nábytku a obrazů, což dodává originalitu všem pokojům i ostatním prostorám. Hotel uspokojí všechny návštěvníky toužící po klidném prostředí v romantickém zákoutí historického měst…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Zámecká 52, Kutná Hora
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Kutná Hora
Obec
Kutná Hora

Fotogalerie k článku

Hotel U růže v Kutné Hoře nabízí 13 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky. Každý pokoj má barevnou televizi se SAT, WC, sprchu nebo vanu. Veškeré interiéry hotelu, včetně pokojů, jsou zařízeny originály starožitného nábytku a obrazů, což dodává originalitu všem pokojům i ostatním prostorám. Hotel uspokojí všechny návštěvníky toužící po klidném prostředí v romantickém zákoutí historického města a přesto jim může nabídnout veškerý požadovaný standard.

Kromě standardních hotelových služeb můžeme našim hostům zprostředkovat prohlídky historických památek v centru Kutné Hory i jejího okolí, vyhlídkové lety, projížďky kočárem, ale také sportovní vyžití (tenis, squash, kuželky, bowling, paintball, plavecký bazén, sauna, masáže, fitness, atd.). Parkování na oplocené zahradě. 

Možnosti stravování

 

Hotelová restaurace nabízí nejen vynikající českou a světovou kuchyni, ale i speciality na otevřeném ohni, jídelní lístky nabízíme také v AJ, NJ a RJ. Restaurace má kapacitu 50 osob a salonek 30 osob. Možnost školení a jiných společenských akcí. 

K dispozici hostům je také členitá zahradní restaurace s krbem a kapacitou až 100 míst, kde lze za příznivého počasí pořádat grilování s hudbou.

 

Popis okolí

Hotel U Růže se nachází v klidném prostředí městské části Sedlec, v těsné blízkosti Kostnice, která je památkou evropského významu, a Chrámu Nanebevzetí Panny Marie.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete