Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel U Sládka - Chodová Planá

Chodová Planá

Hotel U Sládka, který je součástí rodinného pivovaru Chodovar, se může pochlubit výhodnou polohou. Nachází se poblíž Mariánských Lázní, Tachova a Plzně. Hotel nabízí ubytování v jednolůžkových až čtyřlůžkových pokojích. Hosté si s sebou mohou vzít na pokoj i domácího mazlíčka.Zaparkovat lze za poplatek přímo na střeženém hotelovém parkovišti. Hotel U Sládka disponuje i prostory pro firemní akce v…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Pivovarská 107, Chodová Planá
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Tachov
Obec
Chodová Planá

Fotogalerie k článku

Hotel U Sládka, který je součástí rodinného pivovaru Chodovar, se může pochlubit výhodnou polohou. Nachází se poblíž Mariánských Lázní, Tachova a Plzně. Hotel nabízí ubytování v jednolůžkových až čtyřlůžkových pokojích. Hosté si s sebou mohou vzít na pokoj i domácího mazlíčka.

Zaparkovat lze za poplatek přímo na střeženém hotelovém parkovišti. Hotel U Sládka disponuje i prostory pro firemní akce v podobě jednacího sálu a salónku s krbem o celkové kapacitě až 100 osob. Není problém tu uspořádat i teambuildingové akce.

Hosté hotelu U Sládka se mohou ubytovat v jednolůžkových až čtyřlůžkových pokojích. Všechny jsou vybaveny sprchou nebo vanou, sociálním zařízením, telefonem s přímou volbou, minibarem a televizí se satelitním příjmem. Nechybí možnost připojit se na internet. Z některých pokojů je úchvatný výhled na siluetu pivovaru.

Hostům je k dispozici půjčovna horských kol nebo tenisový kurt. Nabízené wellness služby zahrnují například masáž, perličkovou koupel, teplé zábaly v pivovarském mlátě, pivní koupel nebo beerrarium. Lze zprostředkovat i jízdu na koních.

Možnosti stravování

Hotel U Sládka se vyznačuje vynikající staročeskou kuchyní v restauraci Ve Skále. Hosté tu dostávají snídaně formou bufetových stolů, kde najdou i zdravý koutek nebo pravé chodské koláče.

Na dobré jídlo si mohou návštěvníci dojít i do přilehlé restaurace Stará Sladovna v kamenné budově bývalé sladovny. Právě tady lze ochutnat místní pivo a při tom se o něm něco dozvědět. Usadí se zde až 150 lidí, kteří jsou obklopeni pivovarskou technologií. Nechybí ani velká letní terasa s pivovarskou zahradou.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Festival Muziq 2024 - Tachov

08.06.2024 - 08.06.2024
Letní parket u Bělčáka

Festival Muziq v Tachově zve na druhý ročník!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete