Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Union - Louny

Louny

Hotel Union Louny Vám poskytne příjemné ubytování. V rámci ubytovací kapacity hotel disponuje 26 pokoji a včetně 2 apartmá s prostornou vanou, sprchou, WC, telefonem a televizí se satelitním příjmem. Apartmá jsou navíc vybaveny trezorem a připojením na internet. V naší stylové restauraci jsou pro Vás připravovány speciality české a mezinárodní kuchyně na nejvyšší úrovni, také Vám nabízíme možnost…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Beneše z Loun 139, Louny
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Louny
Obec
Louny

Fotogalerie k článku

Hotel Union Louny Vám poskytne příjemné ubytování. V rámci ubytovací kapacity hotel disponuje 26 pokoji a včetně 2 apartmá s prostornou vanou, sprchou, WC, telefonem a televizí se satelitním příjmem. Apartmá jsou navíc vybaveny trezorem a připojením na internet. V naší stylové restauraci jsou pro Vás připravovány speciality české a mezinárodní kuchyně na nejvyšší úrovni, také Vám nabízíme možnost snídaní, obědů a večeří.

Možnosti stravování

V naší stylové restauraci a rychtě, která je otevřena denně 09.00 - 23.00 hod, přes víkend až do 02.00 a s kapacitou 120 míst jsou pro Vás připravovány speciality české a mezinárodní kuchyně na nejvyšší úrovni, také Vám nabízíme možnost snídaní, obědů a večeří. Ve vinotéce jsou soustředěny vybrané značky domácích, tedy českých a moravských vín i nejžádanějších vín ze zahraniční produkce. V letních měsících je k dispozici zahradní restaurace se 40ti místy.

Popis okolí

Romantické místo, kde je hotel umístěn, evokuje pocity spojené s historií města, s pobytem zajímavých osobností v Lounech, s kladnou energií prostupující starobylé objekty. Právě tady, v historické části královského města se příjemně usíná.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Balady a pověsti v nedostavěném chr…

24.08.2024 - 24.08.2024
Nedostavěný chrám Panny…

Úsměvné i napínavé pověsti z dávných časů a písňové balady okořeněné zvukem elektrické kytary Jeana De Carro.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete