Statistika našeho portálu

  • 103 299 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Verona Mea - Beroun

Beroun

Nově zrekonstruovany Hotel Verona Mea (dříve Hotel u Blažků) umístěný v centru královského města Beroun. Hotel nabízí ubytování v 9 dvoulůžkových, 1 jednolůžkovém a 1 rodinném pokoji pro čtyři osoby. Všechny pokoje jsou nekuřácké a jsou vybavené koupelnou se sprchovým koutem a WC, TV/SAT, v celém hotelu je možnost zdarma připojení k WiFi. Parkování omezeného počtu aut je možné v uzavřeném dvoře v…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Česká ulice 176, Beroun
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Beroun
Obec
Beroun

Fotogalerie k článku

Nově zrekonstruovany Hotel Verona Mea (dříve Hotel u Blažků) umístěný v centru královského města Beroun. Hotel nabízí ubytování v 9 dvoulůžkových, 1 jednolůžkovém a 1 rodinném pokoji pro čtyři osoby. Všechny pokoje jsou nekuřácké a jsou vybavené koupelnou se sprchovým koutem a WC, TV/SAT, v celém hotelu je možnost zdarma připojení k WiFi. Parkování omezeného počtu aut je možné v uzavřeném dvoře v zadní části hotelu, jinak v České ulici přímo před hotelem.

Možnosti stravování

V příjemném prostředí restaurace Verona Mea si můžete vybrat z pestré kulinářské nabídky české i mezinárodní kuchyně. Restaurace byla otevřena jako první soukromá restaurace ve městě již v roce 1990. Od počátku byla vyhlášena velkými porcemi a širokou nabídkou kvalitních jídel. V letních měsících je ve dvoře hotelu otevřena zahrádka s nádhernou voliérou a klidným posezením. Pro naše malé strávníky máme připravené Dětské menu. Celková kapacita restaurace je 45 míst, zahrádka pojme 30 osob.

Popis okolí

Náš útulný hotel rodinného typu, situovaný do překrásného kraje řeky Berounky, je otevřen po celý rok. Je vhodný nejen pro klidnou rodinnou dovolenou, ale i jako místo pro odpočinek na pracovních cestách.

Tipy na výlet po okolí

Hrad Karlštejn, Hrady Točník a Žebrák, Hrad Křivoklát, Svatý Jan pod Skalou, Velká Amerika, Koněpruské jeskyně.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete