Statistika našeho portálu

  • 103 288 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel VIKTORIA - Turnov

Turnov

Hotel VIKTORIA leží v centru Českého ráje na okraji historické části středu města v příjemné oblasti s návazností na přírodu vedle řeky Malá Jizera. Po celý rok zde najdete nejlepší podmínky pro odpočinek a vyžití. Hotel VIKTORIA nabízí ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích se sprchou, WC a SAT TV. Dále restaurace vč. salonků, uzavřené parkoviště pro hotelové hosty a další služby dle nabídk…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Trávnice 89, Turnov
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Semily
Obec
Turnov

Fotogalerie k článku

Hotel VIKTORIA leží v centru Českého ráje na okraji historické části středu města v příjemné oblasti s návazností na přírodu vedle řeky Malá Jizera. Po celý rok zde najdete nejlepší podmínky pro odpočinek a vyžití. Hotel VIKTORIA nabízí ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích se sprchou, WC a SAT TV. Dále restaurace vč. salonků, uzavřené parkoviště pro hotelové hosty a další služby dle nabídky recepce hotelu.

Možnosti stravování

Restaurace v objektu. Snídaně, polopenze, plná penze.

Popis okolí

Turnov je východiskem velkého množství značených turistických tras vhodných jak pro pěší turistiku, tak pro cykloturistiku. Nedaleko hotelu se nachází sjezdovka s um. zasněžováním a osvětlením. Dále sportovní areál, kryté haly a krytý bazén v Turnově. Vyjížďky na koních, v letním období vyhlídkové lety nad Českým rájem, vodní turistika - rafting na řece Jizeře, sportovní rybaření, houbaření, výckvik horolezectví. 20min. autem od Turnova aquapark Liberec s největším tobogánem v ČR. Samozřejmostí je kulturní vyžití v bezprostředním okolí hotelu. (Městské divadlo, kino, bowling, casino, taneční večery, diskotéky atd.) Městské informační středisko pořádá řadu zajímavých akcí jako je např. vycházky "Za pověstmi Českého ráje", trasy "Po stopách Albrechta z Valdštejna" apod.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Sváteční auto moto farmářské a bleš…

28.10.2024 - 28.10.2024
Obec Tuhaň na Semilsku…

Akce s více než 45letou tradicí, dříve známá pod názvem - ,,burza Chuchelna,,. Nyní v obci Tuhaň na Semilsku, rodná…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete