Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Vila U Varhanáře - Kutná Hora

Kutná Hora

Hotel je po 5ti letech a menší rekonstrukci dnes znovu otevřen a nabízí celkem 12 pokojů v kategorii *** ( 3 třílůžkové pokoje, 2 dvoupokojové apartmany, 6 dvoulůžkových a jeden pokoj DeLuxe s menší terasou). Celková kapacita pevných lůžek je tedy 31. Všechny pokoje jsou s koupelnou se sprchou, telefonem, TV se satelitním příjmem a wifi internetem zdarma.Ideální místo pro pořádání svatebních host…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Barborská 578/11, Kutná Hora
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Kutná Hora
Obec
Kutná Hora

Fotogalerie k článku

Hotel je po 5ti letech a menší rekonstrukci dnes znovu otevřen a nabízí celkem 12 pokojů v kategorii *** ( 3 třílůžkové pokoje, 2 dvoupokojové apartmany, 6 dvoulůžkových a jeden pokoj DeLuxe s menší terasou). Celková kapacita pevných lůžek je tedy 31. Všechny pokoje jsou s koupelnou se sprchou, telefonem, TV se satelitním příjmem a wifi internetem zdarma.

Ideální místo pro pořádání svatebních hostin a svatebních cest, společenských setkání soukromých i firemních, romantické pobyty s gastronomickými programy - nabízíme třeba dvoudenní pobyt s relaxační částí ( masáže ), gastronomickým programem ( večeře formou degustačních menu zaměřených na českou a regionální kuchyni a vína) s nabídkou slev pro vstupy do historických objektů v Kutné Hoře nebo výlet po okolí

Možnosti stravování

Hotelová restaurace nabízí českou i mezinárodní kuchyni, celková kapacita vniřních prostor je 45 osob, terasa pro 40 osob, menší terasa v suterénu 20 osob, salonek v přízemí budovy 25 osob se zázemím pro školení a podobné akce.

Popis okolí

Hotel je přímo v srdci UNESCO města Kutná Hora – na většinu památek je tedy nejen vidět, ale také jsou v dosahu max 5 minut chůze.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete