Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Villa Gloria - Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Hotel Villa Gloria je nově zrekonstruovaný hotel v romantické secesní budově. Nacházejí se zde komfortní dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky a stylové apartmány. Každý pokoj je svým způsobem jiný, některý má vanu, jiný sprchu a proto jsme schopni vyhovět i Vašim náročnějším požadavkům.Nabízíme: stylově vybavené pokoje a apartmány ladící s neopakovatelnou secesní atmosférou hotelu. Recepce ote…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Třebízského 211, Mariánské Lázně
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Cheb
Obec
Mariánské Lázně

Fotogalerie k článku

Hotel Villa Gloria je nově zrekonstruovaný hotel v romantické secesní budově. Nacházejí se zde komfortní dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky a stylové apartmány. Každý pokoj je svým způsobem jiný, některý má vanu, jiný sprchu a proto jsme schopni vyhovět i Vašim náročnějším požadavkům.

Nabízíme: stylově vybavené pokoje a apartmány ladící s neopakovatelnou secesní atmosférou hotelu. Recepce otevřena denně od 8:00 do 11:00; nonstop k dispozici na telefonu, příjezd možný dle dohody kdykoliv. Zdarma internetové připojení pro Váš notebook. Na pokoji a v apartmánech je k dispozici telefon, kabelová televize s 15 programy, lednička - mini bar. Většina pokojů má balkon na východ s vyhlídkou do přírody. Na recepci je zdarma k zapůjčení žehlička, fén, DVD přehrávač. Pro náročnější hosty, pro Vaši lásku nebo nejlepší přátele máme Královské nebo Knížecí apartmá s kapacitou 2 až 4 osoby. Možnost parkování na parkovišti opatřeném závorou a sledovaném kamerou; pro Vaše kola či motorky máme k dispozici garáž.

Možnosti stravování

Nabízíme snídaně formou bufetu.

Popis okolí

Mariánské Lázně patří mezi nejznámější lázně a jsou druhými největšími českými lázněmi se značným bohatstvím minerálních pramenů. Přímo v oblasti lázní jich vyvěrá 40 v blízkém okolí více než přes sto. Byly založeny v roce 1808 a v tomto roce byla zahájena první lázenská sezona a místo bylo nazváno Mariánskými Lázněmi.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Rádio Ivo: Život nedoceníš 2024 - C…

05.04.2024 - 05.04.2024
Františkánské nám 30/1,…

Galerie 4 zve do Klubu G4 na improvizovanou rozhlasovou hru Rádio Ivo: Život nedoceníš.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete