Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Villa Voyta - Praha

Praha

Luxusní 4 hvězdičkový Hotel Villa Voyta, připomínající malý zámeček uprostřed zeleně, byl postaven ve stylu "secese", zosobňuje pohostinnost a životní styl. Vybavení secesní části hotelu Villa Voyta na Vás dýchne atmosférou začátku dvacátého století. Hotel se nachází nedaleko centra Prahy, v místech, kde se jedinečným způsobem snoubí historie s moderní architekturou a je určen k celoroč…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
54/124, Praha
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Luxusní 4 hvězdičkový Hotel Villa Voyta, připomínající malý zámeček uprostřed zeleně, byl postaven ve stylu "secese", zosobňuje pohostinnost a životní styl. Vybavení secesní části hotelu Villa Voyta na Vás dýchne atmosférou začátku dvacátého století.

Hotel se nachází nedaleko centra Prahy, v místech, kde se jedinečným způsobem snoubí historie s moderní architekturou a je určen k celoročnímu hotelovému a restauračnímu provozu.

Díky své poloze je hotel Villa Voyta ideálním výchozím bodem pro nejrůznější aktivity. Bezprostřední blízkost stanice autobusu a metra Vám umožní dopravit se během několika málo okamžiků k nejvýznamnějším a nejnavštěvovanějším místům historické části Prahy jako jsou Václavské náměstí, Staroměstské náměstí, Karlův most či Královská cesta a to v časovém rozmezí 10 až 15 minut.

Ubytování nabízejí nové Superior & Executive pokoje s výhledem do parku a zahrady.

Hotel Villa Voyta nabízí 21 pokojů v nadstandardním provedení zařízeno v "prvorepublikovém stylu" a všechny jsou vybaveny LCD nebo Plazmovou televizí, telefonem s přímou volbou, WIFI připojením na internet, klimatizací, trezorem, minibarem, fénem a mandlem na kalhoty. Každý pokoj je originálně pojat a dekorován. Svatební apartmá díky své rozlehlé terase umocní romantičnost svatebního dne.

Moderní budova Garni Voyta se svými několika pokojovými apartmány a čtyřmi dvoulůžkovými pokoji zaručeně uspokojí i ty nejnáročnější klienty. Apartmány v Garni Voyta, které jsou vybaveny faxem a na přání také videorekordérem či DVD přehrávačem, nabízí ideální podmínky pro dlouhodobé pobyty nebo pobyty rodin s dětmi.

Pro pořádání konferencí, školení, seminářů, prezentací Vám hotel Villa Voyta**** nabízí tři konferenční místnosti s profesionálním vybavením. Konferenční místnosti se nachází ve Ville Voyta Garni, která leží proti Ville Voyta pouhých 10 kroků a je postavena v moderním stylu.

Zahrada je vhodná nejen pro pořádání svatebního dne ale také pro křtiny, narozeninové party, modní přehlídky a podobné slavnostní příležitosti.

Zajistíme celkové aranžmá při pořádání sportovních či rodinných oslav, recepcí, rautů, svateb, večírků. Uspořádání a vybavení Vám rádi zajistíme dle Vašich představ a požadavků. Pro hotelové hosty jsou k dispozici dvě uzamykatelná hotelová parkoviště zcela zdarma, přímo v zahradě hotelu.

Možnosti stravování

Příjemná secesní restaurace se dvěma zimními zahradami ( nekuřácká / kuřácká část ) nabízí výběr ze specialit české a francouzské kuchyně.

V restauraci je možné uspořádat firemní večírky, soukromé oslavy - svatby, křtiny, narozeniny. Na přání Vám připravíme výběr z menu nebo rautové stoly.

Vaši oslavu umíme doplnit i zábavou - podle Vašeho přání Vám zajistíme i živou hudbu.

Tři Konferenční místnosti, stejně jako vyhlášená Restaurace, které byla udělena řada prestižních cen, doplňují celkovou nabídku hotelu, která je vhodná pro rekreační anebo pracovní pobyty, jak individuálních turistů tak obchodních partnerů. Kouzlo secesní restaurace dotváří detaily jako jsou vitráže od Alfonse Muchy či obraz zakladatele hotelu pana Vojty a autoportrét architektky Heyworthové, spacialistky na secesi.

Popis okolí

Hotel Villa Voyta**** se nachází v klidné vilové čtvrti. V blízkosti je možnost sportovního vyžití Squash centrum, solárium, aerobik, posilovna jako i kosmetické služby a kadeřník.

Z hotelu je velmi dobré spojení na dálnici D1 ve směru Brno / Vídeň, dálnici D5 ve směru Plzeň / Norimberk a také rychlé spojení na letiště

Tipy na výlet po okolí

Historické centrum Prahy, Noční Praha, Židovská Praha, Parníkem po Vltavě, ZOO Praha, hrad Karlštejn a spousta dalších.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Nechte se hýčkat na Festivalu krásy…

18.04.2024 - 21.04.2024
Metropole Zličín

Máte rádi módu a neunikne vám žádný nový beauty trend? Tak to určitě nesmíte vynechat Festival krásy a módy v nákupním…

Urban Challenge 2024 - Praha

19.04.2024 - 20.04.2024
Bohnice

Urban Challenge je městský 5km dlouhý běh, který je určený pro každého.

Galakoncert 03 – Film & Musical za …

20.04.2024 - 20.04.2024
Praha

Užijte si hity z Moulin Rouge, Jesus Christ Superstar, Hříšného tance, Jamese Bonda a mnoha dalších světových i českých…

Butky Park otvírá: Festival plný zá…

20.04.2024 - 20.04.2024
Galerie Butovice

Zapište si do kalendáře butovickou událost roku: v sobotu 20. dubna 2024 zahajuje sezónu multifunkční Butky Park a na…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete