Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Vinum Coeli - Dolní Kounice

Dolní Kounice

Hotel se skládá z budovy historického měšťanského domu, dvorního traktu s uzavřeným parkovištěm, s krytým letním posezením a budovy hotelové depandance. Hlavní budova hotelu nabízí restauraci rozdělenou na kuřáckou a nekuřáckou část, klubové posezení u krbu s širokou nabídkou doutníků a koňaků, salonek s renesančním sloupem, komplex sklepení s dvěma vinárnami a místnost s kójemi, sloužící jako vi…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Masarykovo náměstí 63/5, Dolní Kounice
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Brno-venkov
Obec
Dolní Kounice

Fotogalerie k článku

Hotel se skládá z budovy historického měšťanského domu, dvorního traktu s uzavřeným parkovištěm, s krytým letním posezením a budovy hotelové depandance. Hlavní budova hotelu nabízí restauraci rozdělenou na kuřáckou a nekuřáckou část, klubové posezení u krbu s širokou nabídkou doutníků a koňaků, salonek s renesančním sloupem, komplex sklepení s dvěma vinárnami a místnost s kójemi, sloužící jako vinna banka našich klientů, v prvním patře hotelu se nachází renesanční sál s kapacitou 130 míst a koktejlovým barem, zbytek domu slouží pro ubytovací kapacity. Ve dvoře hotelu se nachází uzavřené parkoviště, bránu pro vjezd automaticky odemkne čip na hotelových klíčích. kapacita je 30 osobních vozů, dále zastřešené letní posezení sroubené z 500let starých trámů. Budova hotelové depandance nabízí v přízemí kosmetický salon s nabídkou kosmetiky, kadeřnictví, masáží a solária, dále hotelové fitness s profesionálními trenéry a moderní 2 dráhový bowling s bohatě zásobeným barem. V patře depandance naleznete relaxační centrum s whirlpoolem pro 7 osob, zbytek objektu zabírá dalších 9 pokojů.

Možnosti stravování

Nabízíme výběr od denního menu v ceně 49 Kč až po gurmánské zážitky v podobě deseti a více chodových menu snoubených s exkluzivními víny, nepřeberné množství rautů, banketu, či coffe breaků a v neposlední řadě catering. Našim hotelovým šéfkuchařem je Josef Dufek, který patří mezi naprostou špičku kuchařů v republice. K vašemu kulinářskému zážitku můžete využít restauraci 80 míst, salonek 30 míst, vinárnu 30 míst, Sál 130 míst či zahrádku 40 míst. Rádi vyhovíme každému vašemu přání.

Popis okolí

Dolní Kounice jsou malebné městečko proslavené skvělým vínem či úžasnými památkami, můžeme jmenovat zříceninu kláštera Rosa Coeli, dolnokounický zámek, Synagogu nebo židovský hřbitov. Okolní kopce jsou lemovány vinohrady doslova vybízejícími k romatnickým procházkám, či vyjížďkám. Město leží cca 5 km od dálnice Brno - Pohořelice, dostupnost do Brna je tudíž cca 15 minut. Budeme rádi, pokud nám dovolíte nabídnout Vám naše spektrum služeb, jelikož pevně věříme, že pak se k nám budete vždy rádi vracet.

Tipy na výlet po okolí

vančický Viadukt, v Ivančicích muzeum Vladimíra Menšíka, Zámek v Oslavanech s hornickým muzeem, military museum v nedalekém Ořechově, zámek v Moravském Krumlově s epopejí Alfonse Muchy, nedaleké Brno se všemi svými památkami, moravský kras, novomlýnské vodní nádrže či Pálava

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete