Statistika našeho portálu

  • 103 288 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Vorlina - Vlašim

Vlašim

Zrekonstruovaný hotel Vorlina leží cca 250m od autobusového i vlakového nádraží nedaleko centra města Vlašimi. Vlašim se nachází na mírné kopcovité krajině, předhůří Českomoravské vrchoviny. Klima je tu lehce podhorské, s občasnými tužšími zimami, hezkým létem a podzimem.Nabízíme kvalitní ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky. K dispozici je též apartmán vybaven…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Sukova 343, Vlašim
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Benešov
Obec
Vlašim
Telefon
E-mail
vorlina@email.cz

Fotogalerie k článku

Zrekonstruovaný hotel Vorlina leží cca 250m od autobusového i vlakového nádraží nedaleko centra města Vlašimi. Vlašim se nachází na mírné kopcovité krajině, předhůří Českomoravské vrchoviny. Klima je tu lehce podhorské, s občasnými tužšími zimami, hezkým létem a podzimem.Nabízíme kvalitní ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky. K dispozici je též apartmán vybavený televizí a ledničkou. Na všech pokojích je vlastní sociální zařízení a televize. Zdarma si můžete zaparkovat na přilehlém parkovišti u hotelu. Parkoviště pro osobní automobily i pro autobusy. Možnost využítí úschovny kol.

Možnosti stravování

Snídani Vám samozřejmě nabídneme v Restauraci od 60 Kč. Restaurace má 3 sály: nekuřáckou jídelnu s kapacitou 40 lidí, pivnici s kapacitou 45 lidí a salónek pro 25 lidí, vhodný například k různým oslavám, školení, firemní akce, uspořádání rautů, oslav, svateb a promocí, školních srazů. Také je zde možnost příjemného posezení na zahrádce, která má kapacitu 35 lidí. Přes obědy si můžete vybrat z nabídky hotových jídel již od 50,- Kč.

Popis okolí

Nedaleko centra města se nalézá koupaliště s beachvolleybalovým a nohejbalovým hřištěm. Další možností k portovnímu vyžití jsou tenisové tenisové kurty v parku, sportovní a atletický areál, krytý bazén nebo např. skatepark. Za návštěvu také stojí zámek Konopiště, který je vzdálen asi 20 km od Vlašimi v blízkosti města Benešov. Muzeum v zámku ve svých sálech představuje zajímavé sbírky z doby, kdy v něm přebýval Ferdinand d´Este.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete