Statistika našeho portálu

  • 103 278 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Vydra - Srní

Srní

V hotelu Vydra je ubytování ve 2 až 4 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením.Na každém pokoji je TV a telefon.Hostům je k dizpozici společenská místnost s barem.V hotelu je sauna, relaxační bazének,solárium,stolní tenis a dětská herna.U hotelu je tenisový kurt,volejbalové a dětské hřiště, venkovní bazén, minigolf a ohniště pro grilování.V hotelu jsou k dizpozici salonky na semináře a š…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Kašperské Hory 341 92 44, Srní
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Klatovy
Obec
Srní

Fotogalerie k článku

V hotelu Vydra je ubytování ve 2 až 4 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením.Na každém pokoji je TV a telefon.Hostům je k dizpozici společenská místnost s barem.V hotelu je sauna, relaxační bazének,solárium,stolní tenis a dětská herna.U hotelu je tenisový kurt,volejbalové a dětské hřiště, venkovní bazén, minigolf a ohniště pro grilování.V hotelu jsou k dizpozici salonky na semináře a školení včetně AV vybavení. Pobyty jsou vhodné pro rodinnou rekreace,školení a semináře.

Možnosti stravování

Stravování zajištěno v hotelové restauraci.Snídaně formou bufetu. Obědy a večeře výběrem z menu. Hosté si mohou obědy i večeře vybrat i dle jídelního lístku. V letním období grilování na terase.

Popis okolí

HOTEL VYDRA se nachází u obce Srní v jedné z nejkrásnějších částí Šumavy.V letním období jsou zde dobré podmínky pro pěší turistiku i pro turistiku na horských kolech.Návštěvníci mohou využít upravené turistické stezky a cyklotrasy v Národním parku Šumava. V zimě jsou stezky upraveny pro běžkaře.U hotelu je vlastní vlek.

Tipy na výlet po okolí

Doporučené turistické trasy: Železná Ruda-Debrník /hraniční přechod/ Gerlova Huť-Nová Hůrka Zhůří-nejvyšší bod Dobrá Voda-Bžezník Starý Brunst-Zhůří-Stará Huť-Busil-HArtmanice Modrava-Tříjezerní Slať-Javoří pila-Oblík-Zelená Hora-Nová Studnice-Velký Bor MOdrava-Rechle-Rokyta-Vchyninsko tetovský plavební kanál-Srní Prášily-Prášilské jezero Kvilda-Prameny Vltavy Kvilda-Bučina-Knížecí Pláně.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete