Statistika našeho portálu

  • 102 177 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Zach - Nýrsko

Nýrsko

Rodinný hotel ZACH Vám dále nabízí klid a pohodu rodinného krbu.Domácí kuchyně naší babičky se Vám postará o plné talíře. Nabízíme snídaně formou švédského stolu, plnou penzi, polo penzi, teplá jídla po celý den, spoustu různých specialit a překvapení. K dispozici je hospůdka, jídelna i klubovna se společenskými hrami, knihami, časopisy.Kapacita hotelu je 51 lůžek ve dvou až čtyřlůžkových pokojíc…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Zelená Lhota 57, Nýrsko
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Klatovy
Obec
Nýrsko

Fotogalerie k článku

Rodinný hotel ZACH Vám dále nabízí klid a pohodu rodinného krbu.Domácí kuchyně naší babičky se Vám postará o plné talíře. Nabízíme snídaně formou švédského stolu, plnou penzi, polo penzi, teplá jídla po celý den, spoustu různých specialit a překvapení. K dispozici je hospůdka, jídelna i klubovna se společenskými hrami, knihami, časopisy.

Kapacita hotelu je 51 lůžek ve dvou až čtyřlůžkových pokojích se sociálním zařízením na každém z nich. Klubovna nebo jídelna se mohou dle potřeby proměnit v učebnu pro školy, firemní akce.

Možnosti stravování

Stravování v jídelně s příjemným výhledem do údolí, Nýrskou nádrž, horu Ostrý. K dispozici je restaurace a klubovna, které jsou otevřeny po celý den.

Při ubytování možno volit mezi stravováním formou polopenze nebo pouze snídaně. Pro skupiny lze dohodnout také plnou penzi.

Popis okolí

Přilehlá, velká zahrada s hřištěm umožňuje sportovní vyžití pro malé i velké. K dispozici je kurt na volejbal, badminton a další hry. Nejmenší zde najdou pískoviště, houpačku a prolézačku, což asi uvítá spousta rodičů.

Pro posezení venku přijde vhod ohniště a z kuchyně se jistě najde nějaká dobrota, kterou si budete moci upéct.

Tipy na výlet po okolí

Hotel Zach je skvělým místem odkud je možné vyrážet na krátké i dlouhé túry po šumavských lesích a vrších. I přímo v Zelené Lhotě a nejbližším okolí je několik cílů krátkých procházek. Třeba údolní nádrž Nýrsko, která zásobuje pitnou vodou Domažlicko, Klatovsko a Plzeň. Pár kroků od hotelu je Zelenská strž, kterou protéká Zelenský potok, kde je zaznamenán výskyt vydry říční. Pod hotelem je jednolodní barokní poutní farní kostel sv. Wolfganga z 18. století. Jsou zde pravidelné mše.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete