Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Žacléř - Žacléř

Žacléř

Vítáme Vás v Hotelu Žacléř. Příjemné prostředí, výhodné ceny naleznete jen u nás.Hotel Žacléř *** se nachází na velmi pěkném náměstí v Žacléři, je ideálním místem pro rodinnou dovolenou, školení či pořádání seminářů. Hotel nabízí k ubytování 19 pokojů. Hotelové pokoje typu standard jsou vybaveny sprchou, WC, Sat-TV a telefonem. Každý pokoj je vybaven elegantně pro Vaše maximální pohodlí. Cena zah…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Rýchorské náměstí 160, Žacléř
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Trutnov
Obec
Žacléř

Fotogalerie k článku

Vítáme Vás v Hotelu Žacléř. Příjemné prostředí, výhodné ceny naleznete jen u nás.

Hotel Žacléř *** se nachází na velmi pěkném náměstí v Žacléři, je ideálním místem pro rodinnou dovolenou, školení či pořádání seminářů. Hotel nabízí k ubytování 19 pokojů. Hotelové pokoje typu standard jsou vybaveny sprchou, WC, Sat-TV a telefonem. Každý pokoj je vybaven elegantně pro Vaše maximální pohodlí. Cena zahrnuje snídani. Připojení zdarma k Wifi internetu v prostorách restaurace a recepce. Nabízíme zajímavé slevy pro skupiny, dlouhodobě ubytované a smluvní partnery.

Možnosti stravování

Hotelová restaurace nabízí kromě specialit české a místní regionální kuchyně ještě bohatý výběr jídel z arabské, italské a středomořské kuchyně. Uspořádáme pro Vás rovněž různé krátkodobé gastronomické akce, grily, rauty, svatby, promoce, … Proč zajít právě k nám? výborná jídla připravovaná nejlepšími kuchaři příjemné romantické prostředí východního stylu nesčetný výběr specialit a cizokrajných pokrmů ochotný personál připravený uspokojit veškerá Vaše přání obrovské množství nápojů všech značek, výběr českých vín výběr z poledního menu Doporučujeme speciality naší kuchyně.

Popis okolí

Krásná příroda, úhledné město a podmínky vhodné k relaxování nás přiměly situovat naše služby právě do Krkonoš. Rekreace je vhodná po celý rok V létě je možná turistika, cyklistika, návštěva památek v okolí či koupání v blízkém koupališti v Trutnově. V zimě můžete lyžovat, snowboardovat, plavat, bruslit a jezdit na saních. Můžete zde obdivovat krásu hor a odpočinout si od městského života.

Tipy na výlet po okolí

Sport

 

  • Zimní sport Lyžařský areál Bret Sjezdovky jsou neustále upravovány rolbou. Bret nabízí 3 vleky: – pro nejmenší 100m – pro školy a lyžařské výcviky 300m – pro všechny 500m Skiareál Arrakis Prkenný Důl, Žacléř Sjezdovky jsou technicky zasněžované a denně upravované. Naleznete zde Skiservis a půjčovnu, lze využít lyžařské školy, hned u vleku je možnost občerstvení, WC a parkoviště. Černá Hora Nejbližší nejdelší Skiareál Černá Hora nabízí nejen dobře upravované sjezdovky pro lyžování a ježdění na snowboardu, ale lze i využít speciálně upravované trasy určené k sáňkování v areálu, a prožít tak zimní den zábavným a zajímavým způsobem na čerstvém vzduchu s celou rodinou. Pec pod Sněžkou Druhý nejbližší nejdelší lyžařský areál. Upravovaná trať pro běžkaře Běžkaři ocení upravenou trasu z Rýchorské boudy RB – Cestník, RB – Svoboda nad Úpou, RB – Žacléř – Ozón, RB – Bystřice, RB – Horní Maršov. Solná jeskyně na náměstí naproti hotelu Fitness, Wellness a Sauna v Prkenném Dole Fitness, Sauna, Plavecký bazén, Zimní stadión v Trutnově Aqua Park Špindlerův Mlýn Nabízí dětský bazén se třemi tobogány včetně člunkového. K dispozici jsou malá a velká vířivka, divoká řeka, vlnobití a další atrakce.
  • Letní sport V létě si můžete zpříjemnit čas turistikou a cyklistikou v krásné přírodě. V blízkém okolí si můžete odpočinout u vody či si zaplavat. Krkonoše Černá Hora Pec pod Sněžkou Můžete podniknout výlet na největší horu České republiky – Sněžku. Skalní město Adršpach Nové veřejné koupaliště v Trutnově Fitness v Trutnově Posilovna, spinning, squash. badminton v Trutnově Golfový klub Mladé Buky Golfový areál s nádherným výhledem na Černou horu a Sněžku. Koupaliště v Mladých Bukách Seify, 12 km

 

Mapa

Zajímavé akce v okolí

TrutnOFF Open Air Festival 2024

22.08.2024 - 25.08.2024
Na bojišti

TrutnOFF ke čtyřicetinám a na Den vrabců vybubnoval orla letošního setkání. Krále alternativního rocku, kultovní The…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete