Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Zadov - Stachy

Stachy

Účelné a jednoduché zařízení pokojů s vlastním sociálním zařízením, telefonem, TV a SAT vytváří podmínky pro pohodlný a cenově dostupný pobyt. Ubytovací kapacita je 143 lůžek ve dvoulůžkových, třílůžkových a rodinných čtyřlůžkových pokojích. Hotel disponuje třemi apartmá.Návštěvníkům je k dispozici sauna, tělocvična, dětský koutek, bowling, kulečník, stolní tenis a hřiště na míčové hry. Prodej př…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Zadov 350, Stachy
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Prachatice
Obec
Stachy

Fotogalerie k článku

Účelné a jednoduché zařízení pokojů s vlastním sociálním zařízením, telefonem, TV a SAT vytváří podmínky pro pohodlný a cenově dostupný pobyt. Ubytovací kapacita je 143 lůžek ve dvoulůžkových, třílůžkových a rodinných čtyřlůžkových pokojích. Hotel disponuje třemi apartmá.

Návštěvníkům je k dispozici sauna, tělocvična, dětský koutek, bowling, kulečník, stolní tenis a hřiště na míčové hry. Prodej předmětů hygienické a denní potřeby, informace, možnost telefonického spojení a další služby zabezpečuje recepce hotelu.

Možnosti stravování

Restaurace hotelu má připraven široký výběr jídel, včetně specialit. Kuchyně hotelu je schopna zajistit i zvláštní gastronomické akce na speciální objednávku (zabíjačka, staročeská hostina, rauty). Kapacita restaurace je 100 míst. Posezení na terase hotelu s překrásným výhledem na Šumavu patří k nezapomenutelným zážitkům. Občerstvení pro hosty zabezpečuje i bar v hotelové hale.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete