Statistika našeho portálu

  • 103 299 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Žákova hora - Herálec

Herálec

Hotel je situován v ideálním, klidném prostředí obce, od bytové zástavby oddělený hotelovým parkem.Ubytování poskytuje dostatek klidu pro relaxaci, odpočinek a nerušený spánek.Nabídka ubytování je využívána pro firemní i společenské akce, rodinnou rekreaci i pro víkendové pobyty. K základnímu vybavení standardního pokoje patří televize i se satelitními programy včetně kanálu Eurosport a WC s koup…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Herálec 400, Herálec
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Kraj Vysočina
Okres
Žďár nad Sázavou
Obec
Herálec

Fotogalerie k článku

Hotel je situován v ideálním, klidném prostředí obce, od bytové zástavby oddělený hotelovým parkem.Ubytování poskytuje dostatek klidu pro relaxaci, odpočinek a nerušený spánek.Nabídka ubytování je využívána pro firemní i společenské akce, rodinnou rekreaci i pro víkendové pobyty. K základnímu vybavení standardního pokoje patří televize i se satelitními programy včetně kanálu Eurosport a WC s koupelnou, vybavenou vířivou vanou nebo sprchovým koutem.Naši hosté jsou ubytováni ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích. Hostům je k dispozici přístup na internet i sekretářské služby. Při rezervaci pokoje lze požádat o doplňkové služby, např. návštěvu relaxačního centra, včetně možnosti objednávky masáží, nebo návštěvy hotelové posilovny vybavené na profesionální úrovni. Je možné zajistit si u nás i dopravu od vlaku do hotelu, půjčování kol apod. Pokud přijedete do našeho hotelu vlastním vozem, je možné zaparkovat zdarma na hotelovém parkovišti pro 15 osobních vozů.

Možnosti stravování

Ve stylové hotelové restauraci Vás čeká rozmanitá nabídka výborných jídel z tradiční české i mezinárodní kuchyně. Dobré jídlo podporuje dobrou náladu - počínaje bohatou snídaní a obědem po nápadité saláty, lehká jídla, domácí moučníky a také výběr z českých piv, nápojů a specialit na grilu. V bohaté nabídce nechybí ani bezmasá a zeleninová jídla, moučníky i poháry.Hotel disponuje nově vybudovaným salonkem s kapacitou až 25 míst.. V letním období je v provozu zahradní restaurace s výhledem do přírody Příjemné posezení je možné i v klidové části hotelového parku….

Popis okolí

Pro milovníky cykloturistiky jsou vyznačeny cyklistické trasy terénem mírně zvlněným po úzkých silničkách mezi loukami, lesy a hladinami rybníků.Pro zimní rekreaci je okolí ideální na běžky, nejbližší lyžařský vlek je vzdálen 4 km od hotelu, ve Svratce, kde se rovněž nachází přírodní rychlobruslařská dráha.V případě nepříznivého počasí je k dispozici společenská místnost s kulečníkem, různé společenské hry, menší knihovna. Na hotelu je možnost zapůjčit kola a další sportovní vybavení. Nově je otevřena školící místnost a úschovna kol a lyží. V přilehlém parku jsou hotelovým hostům i ostatním zájemcům k dispozici zahradní šachy, ruské kuželky a petangue.

Tipy na výlet po okolí

* (810 m) Žákova hora * (811 m) Malínská skála * (813 m) Buchtův kopec * (836 m) Devět skal * (765 m) Zkamenělý zámek * (775 m) Dráteníčky * Kostel sv. Jana Nepomuckého zařazeného do památek UNESCO * Rybník Velké Dářko - největší rybník Vysočiny - vhodný pro jachtaře * Státní hrad Pernštejn - založený již ve 13 století * Skanzen Veselý kopec - Skansen lidových staveb a řemesel

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér listopad 2024 - Velké Me…

27.11.2024 - 27.11.2024
JUPITER club, Náměstí…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete