Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Zálesí - Luhačovice

Luhačovice

Hotel ZÁLESÍ je moderní tříhvězdičkový hotel ležící v centru lázeňského města Luhačovice. Hotel Zálesí Vám poskytne pohodlné bydlení v pokojích s vlastním příslušenstvím (s možností 1 - 2 přistýlek), vybavených televizorem se satelitním příjmem, telefonem a minibarem. Kongresový sál s kapacitou 70 míst poskytuje příjemné prostředí pro pořádání konferencí, seminářů, obchodních jednání nebo rodinný…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Zatloukalova 70, Luhačovice
Oblast
Střední Morava
Kraj
Zlínský kraj
Okres
Zlín
Obec
Luhačovice

Fotogalerie k článku

Hotel ZÁLESÍ je moderní tříhvězdičkový hotel ležící v centru lázeňského města Luhačovice. Hotel Zálesí Vám poskytne pohodlné bydlení v pokojích s vlastním příslušenstvím (s možností 1 - 2 přistýlek), vybavených televizorem se satelitním příjmem, telefonem a minibarem. Kongresový sál s kapacitou 70 míst poskytuje příjemné prostředí pro pořádání konferencí, seminářů, obchodních jednání nebo rodinných oslav. Hotel má letní vyhlídkovou terasu a vlastní parkoviště. K relaxaci je hotelovým hostům k dispozici relaxační centrum.

Možnosti stravování

Hotelová restaurace nabízí příjemné posezení a bohatý výběr jídel domácí a mezinárodní kuchyně i vlastní speciality. Stravování formou polopenze nebo plné penze v hotelové restauraci je možné objednat předem.

Popis okolí

Příjemná atmosféra hotelu Zálesí je zárukou odpočinku a rodinné pohody. K aktivnímu programu pro celou rodinu patří procházky a jízda na kole (hotel má vlastní půjčovnu kol). Vhodně volené trasy uspokojí i náročné turisty a cykloturisty. U přehrady si přijdou na své milovníci vodních sportů a rybaření.

Tipy na výlet po okolí

* v okolí dobré běžecké terény, běžecký okruh cca 10 km kolem státní hranice se SR na Velkou Javořinu a zpět * přímo za hotelem ZÁLESÍ 300 m dlouhý vlek pro nenáročné sjezdaře (POMA) s osvětlenou sjezdovkou * Lyžařské středisko Lopeník - Mikulčin vrch (cca 30 km) * Svah Lopata - délka 600 m, pro začátečníky i pokročilé, dvoumístný lyžařský vlek * Svah Myšáčky - délka 800 m, pro náročnější lyžaře, lyžařský vlek POMA * bruslení na zamrzlé přehradě v Pozlovicích Sněhové podmínky nezaručeny.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Největší polštářová bytva 2024 - Zl…

20.04.2024 - 20.04.2024
Baťův Institut 14|15

Největší polštářová bytva v České republice!

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Slu…

28.04.2024 - 28.04.2024
Náměstí Svobody

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy do Slušovic.

MAJÁLES UTB 2024 - Zlín

03.05.2024 - 03.05.2024
Zlín

Majáles UTB je největší hudební akcí ve Zlínském kraji pořádanou výhradně studenty Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně.…

Zlin Design Week 2024

08.05.2024 - 14.05.2024
Zlín

Zlin Design Week, týdenní design festival, kde může každý najít inspiraci. Prostřednictvím ZDW vytváříme platformu pro…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete