Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Zámeček - Mikulov

Mikulov

Celková kapacita hotelu a depandancí činí 139 lůžek + 15 přistýlek. Můžete si vybrat ze tří kategorií ubytování: Hotel, Motorest, Hostel. Kategorie se od sebe liší vybavením pokojů a cenou za noc. Vybavení pokojů: koupelna s WC (aparmány - koupelna s vanou, ostatní pokoje - sprchový kout), TV, telefon, wi-fi, v prvním patře balkón nebo terasa (romantický výhled na historický zámek), jeden pokoj v…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
K Vápence 6, Mikulov
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Břeclav
Obec
Mikulov

Fotogalerie k článku

Celková kapacita hotelu a depandancí činí 139 lůžek + 15 přistýlek. Můžete si vybrat ze tří kategorií ubytování: Hotel, Motorest, Hostel. Kategorie se od sebe liší vybavením pokojů a cenou za noc. Vybavení pokojů: koupelna s WC (aparmány - koupelna s vanou, ostatní pokoje - sprchový kout), TV, telefon, wi-fi, v prvním patře balkón nebo terasa (romantický výhled na historický zámek), jeden pokoj v přízemí má bezbariérový přístup. Kromě komfortního ubytování poskytuje Hotel Zámeček Mikulov mnoho služeb, které jistě ocení každý host. Personál hotelu vám ochotně zajistí prohlídku blízkých turistických cílů. Můžete si zapůjčit kola nebo svou dovolenou trávit se svým zvířecím mazlíčkem. V neposlední řadě nabízí hotel hlídané parkoviště, takže Váš dopravní prostředek bude v bezpečí.

Možnosti stravování

Restaurace s kapacitou 36 míst je propojena s loveckým salónkem o kapacitě 74 míst. Možnost užítí internetového připojení (wi-fi) zdarma. Kulinářské speciality české i zahraniční kuchyně si vychutnáte na několika místech areálu Hotelu Zámeček Mikulov. K dispozici jsou vnitřní i venkovní prostory.

Popis okolí

Hotel se nachází na periferii romantického historického městečka Mikulov na jihu Moravy. Je situován přímo na trase Brno – Vídeň.

Tipy na výlet po okolí

Pálavské vrchy – biosférická rezervace UNESCO • Lednicko-valtický areál – historické dědictví lidstva UNESCO • Plavby vyhlídkovou lodí – Lednice, Minaret, Janohrad, Mušovská jezera • Novomlýnské vodní nádrže – koupání, rybolov, windsurfing, zapůjčení lodí ke sjíždění řeky Dyje • Letní koupaliště - vzdálené 300 m od hotelu • Aquarium relax Mikulov - k relaxaci se Vám nabízí sauna, whirpool, solná jeskyně, fitness a masáže• Vinařské cyklostezky - Mikulovská vinařská stezka, Naučná stezka Mikulov, Naučná stezka Valtice• Vídeň - cca 80 km od Mikulova (Schönbrunn, Katedrála Stehansdom, Hrad Hofburg, Prater)• Brno - cca 50 km od Mikulova (Katedrála sv. Petra a Pavla, Hrad Špilberg, Národní divadlo v Brně, Autodrom Masarykův okruh)

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Královský košt Mikulov 2024

23.08.2024 - 23.08.2024
Hotel Ryzlink Mikulov

Výjimečná degustace vín spojená s kulturním a gastronomickým zážitkem.

Čtyři dohody: Jaroslav Dušek 2024 -…

25.09.2024 - 25.09.2024
Mikulov

Veleúspěšné divadelní představení Jaroslava Duška na motivy stejnojmenného bestselleru Čtyři dohody Dona Miguela Ruize…

Královský košt Hustopeče 2025

11.01.2025 - 11.01.2025
Hustopeče

Závěrečná degustace vín ve Wine Wellness hotelu.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete