Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

HOTEL ZÁMEK BERCHTOLD - Kunice

Kunice

Hledáte krásné místo pro firemní akci, dovolenou, sportování či zajímavý výlet? Přijeďte k nám do krásného zámku se zajímavou historií a jeho okolí plné možností k vyžití. U nás si každý najde co ho zajímá a pobaví. Víceúčelový areál Hotelu a zámku BERCHTOLD Vám nabízí nové ubytování od 1.6. 2011, krásné prostory historického objektu a výbornou kuchyni. V zámeckém parku, nyní objevíte "Dětsk…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Kunice-Vidovice 6/6, Kunice
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Praha-východ
Obec
Kunice

Fotogalerie k článku

Hledáte krásné místo pro firemní akci, dovolenou, sportování či zajímavý výlet? Přijeďte k nám do krásného zámku se zajímavou historií a jeho okolí plné možností k vyžití. U nás si každý najde co ho zajímá a pobaví. Víceúčelový areál Hotelu a zámku BERCHTOLD Vám nabízí nové ubytování od 1.6. 2011, krásné prostory historického objektu a výbornou kuchyni. V zámeckém parku, nyní objevíte "Dětský ráj" s pohádkovou zemí a stálou expozicí miniatur českých hradů a zámků.

Moderní sportovní areál na tenis, golf, fotbal a další vyžití je tu pro všechny skupiny klientů. Najdete nás v malebné krajině Josefa Lady na Praze – východ, jen 30 km z centra Prahy. Zámek BERCHTOLD je skutečně pro každého. Areál tzn. sportcentrum, zámecký park-Dětský ráj je v provozu celoročně a nový Hotel zámek Berchtold bude v provozu od 1.6.2011. Hlavní patronem a váženým zákazníkem je fotbalový internacionál Antonín Panenka. Srdečně Vás zveme na slavnostní otevření v sobotu 4.6.2011. I v neděli 5.6. bude ještě probíhat výstava veteránů a dětský den.Vstupte do nevšedního světa a užijte si u nás pohodu, dobrou náladu a mnoho zábavy.

Naším cílem je, abyste VY – naši návštěvníci – vždy dostali více než sami očekáváte a rádi se k nám opět vraceli. Připravujeme i výlety pro děti, které neměli to štěstí a vyrůstají bez rodičů. Zveme je na akce a do Dětského ráje. Tak jako ZTP mají vstup zdarma a dostanou od nás i malý dárek. Děkujeme Všem našim stálým návštěvníků.

Možnosti stravování

Restaurace Kouzelná zahrada Dobrou chuť Gastronomie a vynikající vína mají na zámku BERCHTOLD již svoji tradici. Svatomartinské husy, výborné víno, vepřové hody či pověstný burčák, stejně jako grilování kuchařů známých restaurací či z TV pořadu "Kluci v akci", zde již řadu let probíhají. V nové kuchyni zámku BERCHTOLD otevřeno od 1.6.2011 se o Vás budou starat kuchaři pod vedením Michala Jenčeka, kterého znáte z pražských restauraci Magická zahrada či Déja vu.

Zaměření restaurace Vedle tradiční české kuchyně to bude i mezinárodní a to zejména italská kuchyně. Kapacita restaurace je až 75 míst ve čtyřech částech přízemí i s dětským koutkem. Dále sály v II. patře mají cca 100 míst a dvě zahrádky 30-150 míst.

Specialitou pro náročné zákazníky je 5 samostatných stolů po 10-ti místech v největší letní zahrádce v ČR v krásném prostředí zámeckého parku a přitom v soukromí. Zde je nutná rezervace a pronájem stolu ve výši 500,- Kč. Dále máte k dispozici 25 míst ve sport baru a 60 míst na letní gril terase s výhledem na tenisové kurty a přírodu.

Tipy na výlet po okolí

Výlety pěší či na kolách * Kaple a pramen Sv. Anny Strančice – po trase 029, 5 km /vzdálenosti jen tam/ * Pivovar s prohlídkou Velké Popovice – po trase 029, 3 km * Zámek Štiřín golf a odpaliště, 7 km * Bílý kámen vyhlídkové místo – 1,5 km po trase 029 po 1 km doprava polní cestou * Pyšely zámek a muzeum – 8 km * Hvězdárna Ondřejova – trasa 025 a dále 023, 13 km * Vesnická památková zóna Lensedly – po 025, 12 km * Muzeum dřevěných hraček ve Svojšovicích, p. Josef Merhout – po 029, 5 km

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete