Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel zámek Jemniště - Postupice

Postupice

Zámecký hotel Jemniště nabízí 3 krásné, útulné, zámecké apartmány. Vybaveny jsou luxusním starožitným nábytkem. Zámecké apartmány jsou nejčastěji pronajímané svatebním klientům, avšak pro další účely jako např. oslavy výročí, relaxace, romantické dýchánky, jsou jako stvořené. Kapacita ( Apartmán František a Terezie - jen 2 osoby, Apartmán Rainer - možná 1 přistýlka).Další doplňkové služby, které …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Jemniště 1, Postupice
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Benešov
Obec
Postupice

Fotogalerie k článku

Zámecký hotel Jemniště nabízí 3 krásné, útulné, zámecké apartmány. Vybaveny jsou luxusním starožitným nábytkem. Zámecké apartmány jsou nejčastěji pronajímané svatebním klientům, avšak pro další účely jako např. oslavy výročí, relaxace, romantické dýchánky, jsou jako stvořené. Kapacita ( Apartmán František a Terezie - jen 2 osoby, Apartmán Rainer - možná 1 přistýlka).Další doplňkové služby, které lze objednat : večeře formou studené mísy - servírováno do apartmánu, 3-chodové menu servírované v zámecké kavárně, exklusivní prohlídka zámku se sklenkou sektu, při pobytu minimálně 2 noci - kosmetika a masáže. Využijte možnosti pronajmutí místností na zámku a zámeckého parku pro firemní akci, meetingu a cateringu.

Možnosti stravování

Rod Sternbergů, jeden z nejstarších šlechtických rodů v Čechách, provází vytříbená kultura. Nezastupitelné místo v ní má kuchyně a stolování. Z nejpůvodnějších zdrojů renesančních, barokních i biedermaierových, z rodinných receptů a praktik, předávaných přes sternberská pokolení jako tichá pošta, mnohdy i jako pošeptané tajemství, podáváme na sternberském rodovém zámku v Jemništi tu nejosobitější tresť.

Popis okolí

Barokní, rokokově upravený zámek Jemniště se nachází asi 10 kilometrů sz od města Vlašimi, okres Benešov, Středočeský kraj.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér ve Vlašimi | květen 2024

14.05.2024 - 14.05.2024
Komenského 22, 258 01…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Narozeninový koncert Rádia Blaník 2…

25.05.2024 - 25.05.2024
Konopiště

V sobotu 25. května 2024 se na Konopišti uskuteční každoročně vyprodaný narozeninový koncert Rádia Blaník, kterého se…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete