Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Záviš z Falkenštejna - Hluboká nad Vltavou

Hluboká nad Vltavou

Hotel Záviš v současné době poskytuje svým hostům pohodlí a komfort ve 28 pokojích – včetně dvou bezbariérových, s celkovou kapacitou 60 lůžek, skvělou gastronomii, klidné a příjemné prostředí v místě nepřeberného množství sportovního a kulturního vyžití.Pro naše hosty jsme také schopni zajistit další aktivity, od prohlídky zámku Hluboká a dalších památek, až po zprostředkování různých sportovníc…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Náměstí ČSA 25/25, Hluboká nad Vltavou
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
České Budějovice
Obec
Hluboká nad Vltavou

Fotogalerie k článku

Hotel Záviš v současné době poskytuje svým hostům pohodlí a komfort ve 28 pokojích – včetně dvou bezbariérových, s celkovou kapacitou 60 lůžek, skvělou gastronomii, klidné a příjemné prostředí v místě nepřeberného množství sportovního a kulturního vyžití.Pro naše hosty jsme také schopni zajistit další aktivity, od prohlídky zámku Hluboká a dalších památek, až po zprostředkování různých sportovních aktivit a dalších možností, jak využít Váš volný čas.

Možnosti stravování

Rádi pro Vás zajistíme zorganizování firemních či společenských akcí a rodinných oslav. Našim hostům je k dispozici nekuřácká hotelová restaurace s kapacitou 80 míst, kterou lze využít jako konferenční sál s dataprojektorem, audiosystémem a připojením na internet.Můžete také navštívit turistickou restauraci Na Růžku, jejíž součástí je zastřešená venkovní terasa s celkovou kapacitou 120 míst, a nejen k romantickému posezení ve dvou Vás zve stylová sklepní vinárna a restaurace Šatlava, kde je možné uspořádat oslavy nebo společenské akce až pro 60 hostů.Vedle hotelu se také nachází vlastní parkoviště pro osobní automobily a autobusy.

Popis okolí

Hluboké nad Vltavou -město, které je proslavené především svým novogotickým zámkem, zasazeným v rozlehlém anglickém parku. Hluboká nad Vltavou má se svými pěti tisíci obyvateli ideální polohu – nachází se asi 10 km od Českých Budějovic na řece Vltavě. Město samotné, které letos slaví 100 let od svého povýšení na statut města, je obklopeno malebnou jihočeskou krajinou s desítkami rybníků Bezdrev a bohatými lesy se zámeckými oborami zámek Obora a statky Vondrov, kde romantickou atmosféru dokreslují jezdci na koních či zadumaní rybáři. Hluboká se stala v poslední době díky své nabídce festivalů a výstav také kulturním fenoménem, stejně tak jako centrem sportů jezdectví, dostihy či golf.

Tipy na výlet po okolí

• Zámek Hluboká• Zámek Ohrada• Zoo• Sklárna• Výroba pálenky v Poněšicích• Vorařské muzeum v Purkarci• Cyklostezka

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Barvám Neutečeš 2024 - České Budějo…

04.05.2024 - 04.05.2024
Sokolský ostrov

Zažij nejbarevnější běh svého života!

Den v růžovém České Budějovice

10.05.2024 - 10.05.2024
České Budějovice

Poseďte s námi na hotelové zahrádce a ochutnejte nejlepší frizzante a růžová vína.

Královský košt České Budějovice 2024

16.11.2024 - 16.11.2024
Clarion Congress Hotel…

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete