Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Zimní stadion - Mladá Boleslav

Mladá Boleslav

Nově zrekonstruovaný hotel nabízí celoroční ubytování v příjemném prostředí za výhodné ceny. Kromě možnosti ubytování lze také zajistit sportovní soustředění, či firemní akce. Hotel Zimní stadion disponuje prostory vhodnými pro školení, semináře a sporotovním zázemím využitelném pro Team Building - pronájem ledové plochy, sportovní haly, využití koupaliště, skate parku. Hotel nabízí ubytování ve …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Viničná 31, Mladá Boleslav
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Mladá Boleslav
Obec
Mladá Boleslav

Fotogalerie k článku

Nově zrekonstruovaný hotel nabízí celoroční ubytování v příjemném prostředí za výhodné ceny. Kromě možnosti ubytování lze také zajistit sportovní soustředění, či firemní akce. Hotel Zimní stadion disponuje prostory vhodnými pro školení, semináře a sporotovním zázemím využitelném pro Team Building - pronájem ledové plochy, sportovní haly, využití koupaliště, skate parku.

 

Hotel nabízí ubytování ve 30 pokojích s celkovou kapacitou 80 lůžek. V současnosti nabízíme jednolůžkové, dvojlůžkové, trojlůžkové a čtyřlůžkové pokoje, které jsou mezonetového typu. Pokoje hotelu jsou vkusně zařízeny, vybaveny stylovým nábytkem, součástí každého pokoje je koupelna se sprchou a WC. Na každém pokoji je TV, telefon a wifi připojení k internetu. Cennosti si mohou klienti uschovat v trezoru na recepci. Hotel je bezbariérový.

 

Možnosti stravování

 

Celková kapacita restaurace je 60 míst. Rádi zde pro Vás zajistí různé společenské akce, rauty, recepce, firemní večířky, sportovní akce apod. Nabízíme také celodenní stravování jakoukoliv formou - snídaně, polopenze, plná penze nebo dle Vašeho přání. Restaurace je situována přímo nad hlavní ledovou plochou a z jejích oken je přehledný výhled na dění na ledové ploše. Dále pak nabídku hotových jídel, předkrmů, minutek a salátů.

 

Popis okolí

Hotel Zimní stadion je situován v centru města Mladá Boleslav na okraji městského lesoparku Štěpánka v areálu zimního stadionu.

Tipy na výlet po okolí

 

Severně od Mladé Boleslavi leží Mnichovo Hradiště. Zdejší zámek Mnichovo Hradiště skrývá vzácnou knihovnu a ojedinělou sbírku keramiky. V areálu zámku se též nachází hrobka jednoho z významných hybatelů středověkých dějin, Albrechta z Valdštejna.

Dále na sever, v blízkosti města Turnov leží zámek Sychrov s nádhernou zahradou, jenž je spojený s rodem Rohanů.

Severovýchodně od Mladé Boleslavi se rozkládá ojedinělý přírodní skvost, oblast právem zvaná Český ráj. Zdejší bizarně tvarované pískovcové útvary, rozsáhlé lesy a soustava rybníků, tvoří přehlídku přírodních krás. Z kulturních krás doporučujeme shlédnout hrad Kost, hrad Trosky, zámek Humprecht, Hrubá Skála a Valdštejn. Objevování skrytých zákoutí i návštěvy známých míst skýtají pastvu všem smyslům.

Směrem na Českou Lípu, tedy na severozápad od města Mladá Boleslav leží královský hrad Bezděz, založený Přemyslem Otakarem II. Panorama Bezdězu patří neodmyslitelně ke kraji, který dal inspiraci K. H. Máchovi k jeho dílu Máj. Nedaleké Máchovo jezero, nesoucí básníkovo jméno, slouží nejen jako místo k vodním sportům a rekreaci, ale i jako upomínka na básníkovou památku.

 

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Mladé Boleslavi | list…

20.11.2024 - 20.11.2024
Dukelská 1093 293 01,…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete