Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Zlatá hvězda - Třeboň

Třeboň

K ubytování hostů slouží celkem 48 komfortních pokojů o celkové ubytovací kapacitě 110 lůžek v následujícím složení: 3 pokoje jednolůžkové, 29 pokojů dvoulůžkových, 9 pokojů dvoulůžkových s možností jedné přistýlky, 3 pokoje dvoulůžkové typu De Luxe, 4 pokoje dvoulůžkové typu Suite s možností dvou přistýlek. Každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením, vysoušečem vlasů, telefonem s možnos…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Masarykovo náměstí 107, Třeboň
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Jindřichův Hradec
Obec
Třeboň

Fotogalerie k článku

K ubytování hostů slouží celkem 48 komfortních pokojů o celkové ubytovací kapacitě 110 lůžek v následujícím složení: 3 pokoje jednolůžkové, 29 pokojů dvoulůžkových, 9 pokojů dvoulůžkových s možností jedné přistýlky, 3 pokoje dvoulůžkové typu De Luxe, 4 pokoje dvoulůžkové typu Suite s možností dvou přistýlek. Každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením, vysoušečem vlasů, telefonem s možností přímé volby, Wi-Fi připojením na internet, barevným televizorem se satelitním příjmem, trezorem a minibarem. Všechny pokoje jsou nekuřácké, kouřit mohou hosté na hotelových chodbách v kuřáckých koutcích. Každý pokoj je dispozičně unikátní (tzn. že v hotelu nenajdete dva identické pokoje). Doplňkové služby: směnárna, prádelna, trezor, kopírování, odesílání faxů, připojení na internet, půjčování rybářských prutů, úschovna kol a větších zavazadel, 8 parkovacích míst za hotelem, další parkovací místa na hlídaném parkovišti cca 200 m od hotelu, zajištění některých služeb v třeboňských lázních, zajištění pobytu v solné jeskyni, pro skupiny cateringové služby v prostorách Zámku Třeboň, či hotelu. Domácí mazlíčci jsou u nás vítáni - 150,- Kč. Parkování: 100,- Kč.

Možnosti stravování

V restauraci hotelu Zlatá hvězda**** Třeboň porozumíte tomu, jak lze spojit klasické kulinářství s novými trendy kuchařského umění. Elegantní prostředí naší restaurace reprezentuje rozmanitý výběr excelentních jídel české, renesanční i světové kuchyně, skvělých vín, nevtíravé hudby i vynikajícího servisu personálu. Lobby Bar, otevřený 24 hodin denně a letní zahrádka - uprostřed náměstí či v podloubí s nádherným výhledem na třeboňské náměstí jsou perfektními místy pro koktejly, aperitivy i večerní posezení.

Popis okolí

Renesanční hotel Zlatá hvězda se nachází v centru na náměstí historického města Třeboň, přibližně 140 km od Prahy a 140 km od Vídně. Starodávné město Třeboň leží v jižních Čechách mezi Českými Budějovicemi a Jindřichovým Hradcem.

Tipy na výlet po okolí

Přímo ve městě můžete navštívit kromě jiného zámek, Schwarzenberskou hrobku či kostel sv. Jilí. Jestli se vydáte na výlet, za návštěvu určitě stojí některý ze dvou desítek jihočeských hradů a zámků, z nichž Vám doporučujeme především zámek Hluboká nad Vltavou, Jindřichův Hradec nebo Červená Lhota. A zážitkem pro všechny bez rozdílu věku i zaměření. Tím jistě bude návštěva třeboňského pivovaru Regent spojená s ukázkou výroby místního pivního moku a jeho následnou ochutnávkou.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Festival Na břehu 2024 - Staňkov

26.07.2024 - 27.07.2024
Obecní kemp Staňkov

Hudební festival pro celou rodinu, zaměřený na téma ochrany přírody, ekologie a životního prostředí.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete