Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Zlatá Lípa - Děčín

Děčín

Hotel se nachází v klidné části města Děčína ve vzdálenosti 1,5 km od centra, ve vilové čtvrti Jalůvčí, na trase Děčín - Sněžník. Čtyřhvězdičkový rodinný hotel Zlatá Lípa je kompletně nově zrekonstruovaný tak aby uspokojil i nejnáročnější zákazníky. Hotel nabízí celoroční ubytování v devíti luxusních dvoulůžkových pokojích. Čeká zde na vás příjemný personál a profesionální služby. Restaurace a vi…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Sv. Čecha/57, Děčín
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Děčín
Obec
Děčín

Fotogalerie k článku

Hotel se nachází v klidné části města Děčína ve vzdálenosti 1,5 km od centra, ve vilové čtvrti Jalůvčí, na trase Děčín - Sněžník. Čtyřhvězdičkový rodinný hotel Zlatá Lípa je kompletně nově zrekonstruovaný tak aby uspokojil i nejnáročnější zákazníky. Hotel nabízí celoroční ubytování v devíti luxusních dvoulůžkových pokojích. Čeká zde na vás příjemný personál a profesionální služby. Restaurace a vinárna jsou plně klimatizovány a nabízí samostatné prostory pro nekuřáky i kuřáky. V celém objektu hotelu je bezdrátové připojení k internetu zdarma. Kromě ubytovacích služeb poskytneme návštěvníkům možnost spojit pobyt s příjemným odpočinkem, turistikou, využitím restaurace, vinárny a lobby baru. Hotel má vlastní parkoviště hlídané kamerovým systémem.

Možnosti stravování

V přízemí rodinného hotelu Zlatá Lípa se nachází útulná, stylově zařízená restaurace o kapacitě 55 míst s možností celodenního stravování. Hotelová kuchyň nabízí jak hotová klasická česká jídla tak i velký výběr specialit. Pro ubytované hosty je zajištěna snídaně, případně polopenze nebo plná penze. V letním období je pro vás připraveno posezení na venkovní terase hotelu s dalšími 50-ti místy pod korunou Zlaté Lípy s nádherným výhledem do okolí, vhodné i pro příjemné večerní posezení. Restaurace nabízí každý den v týdnu, mimo jiné, k obědu pravidelně jednu specialitu domácí kuchyně. Restaurace je v provozu denně od 11.00 do 22.00, v pátek a sobotu do 23.00. hod.

Tipy na výlet po okolí

Tisé stěny - jsou přírodní památkou, bizarním skalním městem jižního okraje krušnohorského zlomu druhohorní pískovcové tabule vzdálenost 17 km. Soutěsky - vstupní brána do Českého Švýcarska. Dominantou je unikátní Pravčická brána a soutězky s možností jízdy na lodičkách vzdálenost 16 km. Děčínský Sněžník - ve vzdálenosti 12 km od hotelu je nádherná rozhledna Sněžník 33m, ze které je úžasný výhled na část Českého Švýcarska, Saska a Českého Středohoří. Děčínský zámek - zámek leží v samém středu města Děčín nad soutokem řek Labe a Ploučnice. Patří mezi historicky nejvýznamnější objekty svého druhu v Čechách vzdálenost 12 km. Golf Janov - klub hráčů golfu České Švýcarsko je golfovým klubem otevřený široké veřejnosti. Klub ctí tradice golfové hry tak, jak byla chápána před mnoha lety vzdálenost 19 km. Toskana Therme - termální lázně Toskana Vám poskytnou nezvyklý zážitek z koupání. Vychutnejte si Liquid Sound - tekoucí zvuk všemi smysly vzdálenost 25 km.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Královský košt Děčín 2024

17.08.2024 - 17.08.2024
Na pěší zóně pod…

Největší pultová degustace českých a moravských vín

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete