Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Zlatý kohout - Mladá Boleslav

Mladá Boleslav

Hotel Zlatý kohout se nachází v historickém centru Mladé Boleslavi. Původně měšťanský dům na Staroměstském náměstí byl postaven ve 14.století a nově zrekonstruován v roce 1994 pro využití jako hotel.V tomto příjemném prostředí najdete atypické komfortní pokoje zařízené stylovým nábytkem. Všechny pokoje jsou vybaveny TV přístrojem se satelitem, minibarem a samostatnou koupelnou a WC. Před hotelem …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Železná 31, Mladá Boleslav
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Mladá Boleslav
Obec
Mladá Boleslav

Fotogalerie k článku

Hotel Zlatý kohout se nachází v historickém centru Mladé Boleslavi. Původně měšťanský dům na Staroměstském náměstí byl postaven ve 14.století a nově zrekonstruován v roce 1994 pro využití jako hotel.V tomto příjemném prostředí najdete atypické komfortní pokoje zařízené stylovým nábytkem. Všechny pokoje jsou vybaveny TV přístrojem se satelitem, minibarem a samostatnou koupelnou a WC. Před hotelem jsou pro hosty zajištěna parkovací místa.

Možnosti stravování

Snídaně podáváme formou švédských stolů. Možnost polopenze.

Popis okolí

Okolí Mladé Boleslavi je z turistického hlediska mimořádně atraktivní. V bezprostřední blízkosti je Český ráj se skalním městem, Máchovo jezero, nesčetné množství historických památek, hradů a zámků. Z Mladé Boleslavi je snadno dostupná Praha a pohoří Krkonoše.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Mladé Boleslavi | list…

20.11.2024 - 20.11.2024
Dukelská 1093 293 01,…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete