Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Zoja - Rudník

Rudník

Rodinný Hotel Zoja leží na samotě u obce Javorník mezi městy Trutnov a Jánské Lázně. Černá Hora leží přibližně 5,5 km nad obcí Javorník. Vybavení hotelu je specializované především na rekreace rodin s malými dětmi, pořádání škol v přírodě, sportovních a jiných soustředění. V zimě je možné díky zajištěným transferům a SKI busům využívat lyžařská střediska v okolí. Personál hotelu se snaží svým pří…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Javorník 152, Rudník
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Trutnov
Obec
Rudník

Fotogalerie k článku

Rodinný Hotel Zoja leží na samotě u obce Javorník mezi městy Trutnov a Jánské Lázně. Černá Hora leží přibližně 5,5 km nad obcí Javorník. Vybavení hotelu je specializované především na rekreace rodin s malými dětmi, pořádání škol v přírodě, sportovních a jiných soustředění. V zimě je možné díky zajištěným transferům a SKI busům využívat lyžařská střediska v okolí. Personál hotelu se snaží svým přístupem a službami vytvořit neformální rodinné prostředí pro své malé i velké hosty. Hotel Zoja má celkovou kapacitu 53 lůžek s možností přistýlek. Všechny pokoje jsou vybaveny sprchovým koutem, WC,něteré TV a SAT. V prvním patře jsou tří a čtyřlůžkové pokoje, ve druhém patře jsou čtyři dvoupokojové apartmány pro 5 až 6 osob.

Možnosti stravování

Nabízíme pobyty týdení s plnou penzí pro rodiče a pro děti, dvěmi svačinami a pitným režimem dětí. V nabídce máme i polopenze či individuální stravování včetně rautů, oslav a svateb. Jídelní lístek obsahuje jídla české i evropské kuchyně v široké nabídce a přijatelných cenách.

Popis okolí

Hotel se nachází na samotě v oploceném 1,5 ha velkém areálu cca 6 km pod Černou Horou. K dispozici jsou tři hřiště volejbalové, nohejbal, malá kopaná, 8 dětských průlezek, kolotoč, houpačky, dětské pískoviště, ruské kuželky, stolní tenis, ohniště, udírna, bazén 6,5 x 3,5 .

Tipy na výlet po okolí

Z hotelu lze podnikat výlety turistické i za poznáním a zábavou: kabinková lanovka na Černou Horu, lanovky na Sněžku, lázeňské město Jánské Lázně, Trutnov s Muzeem, krytým bazénem, koupaliště s tobogánem, Galerie antického umění v Hostinném, katakomby v Žacléři, Bozkovské dolomitové jeskyně, Krkonošské muzeum ve Vrchlabí, Adršpašské a Teplické skály. SAFARI a ZOO ve Dvoře Králové, Hvězdárna v Úpici, Ratibořice a Babiččino údolí, značené turistické trasy a mnoho dalších možností.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

TrutnOFF Open Air Festival 2024

22.08.2024 - 25.08.2024
Na bojišti

TrutnOFF ke čtyřicetinám a na Den vrabců vybubnoval orla letošního setkání. Krále alternativního rocku, kultovní The…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete