Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotelový Resort Šikland v srdci malebné Vysočiny

Zvole

Hotelový Resort Šikland je součástí největšího zábavního parku v ČR, Šiklova mlýna na Vysočině, s prvním westernovým městečkem v České republice.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Zvole 49, 592 56 Zvole nad Pernštejnem
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Kraj Vysočina
Okres
Žďár nad Sázavou
Obec
Zvole

Fotogalerie k článku

Hotelový Resort Šikland se nachází v překrásném údolí řeky Bobrůvky, nedaleko Nového Města na Moravě, v samém srdci Vysočiny. Součástí resortu jsou dvě hotelové budovy, Hotel Colorado Grand a Residence Arizona, obě postavené v mexickém stylu a nabízející ve svých interiérech moderně zařízené a vybavené dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje s příslušenstvím. Pro hotelové hosty jsou k dispozici také do mexického stylu laděné společenské prostory, hotelové wellnes, masáže čí posilovna. Z oken pokojů a prosklených stěn hotelových foyer zaujme výhled na pastviny, okolní krajinu a údolí řeky Bobrůvky. K pobytu je také možné si přiobjednat stravování v podobě polopenze nebo se stravovat individuálně ve westernovém městečku.

V letním období od července do srpna probíhá v zábavním areálu Šiklův mlýn každý den kromě pondělí celodenní zábavní program s akčními divadly, westernovou show, animačními programy a v úterý, čtvrtek a sobotu s jedinečnou noční ohňovou show. Během letí sezony je pro ubytované hosty k dispozici také nespočet zábavních atrakcí, volně přístupný zoopark a za pěkného počasí přírodní aquapark s divokou řekou.

V období od září do června je areál Šiklova mlýna především místem konání firemních akcí, motoristických závodů a zážitkových rodinných víkendových pobytů např. Halloweenský pobyt, Zimní zážitkové pobyty nebo Velikonoční rodinný pobyt.

S celkovou ubytovací kapacitou 193 lůžek včetně přistýlek a strukturou pokojů je Hotelový resort Šikland také vhodnou lokalitou pro uskutečnění firemních setkání, teambuildingů, školení či konferencí. Šiklův mlýn dále nabízí kromě moderního stylového ubytování, 4 konferenční prostory a salónek (největší konferenční prostor pojme divadelním uspořádáním až 350 osob), kompletní cateringové služby, program na míru a další doplňkové služby.

Vybavení hotelových pokojů:

Bezdrátový internet zdarma, satelitní  LCD TV, telefon, trezor, minibar, hotelový textil, sprcha, WC, fén na vlasy, ústřední topení, závěsy, toaletní potřeby, moderní nábytek, skříň a pracovní stůl, barevné LED podsvícení pokoje, hotelové parkoviště.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

BLUE STYLE PRIMA FEST 2024

12.07.2024 - 13.07.2024
Zvole

Letní rodinný festival BLUE STYLE PRIMA FEST, který přináší zábavu pro celou rodinu, se nezadržitelně blíží a odtajňuje…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete