Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Jakubova tvrz - Kuníček - Petrovice

Petrovice

Romantické ubytování pro 2 rodiny ,9 osob, ideální prázdniny s dětmi.Základní pobyty jsou týdenní: cena od 140 Kč na osobu za noc -4.300 Kč za 4lůžkový pokoj nebo 4900 Kč za 5lůžkový pokoj/týdenDále, v omezené míře, nabízíme víkendové pobyty cena: 1.300,- Kč za pokoj/víkend.K užívání je v přízemí společné pro ubytované v obou pokojích: Kompletně vybavená samoobslužná kuchyně s jídelním koutem pro…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Romantické ubytování pro 2 rodiny ,9 osob, ideální prázdniny s dětmi.Základní pobyty jsou týdenní: cena od 140 Kč na osobu za noc -4.300 Kč za 4lůžkový pokoj nebo 4900 Kč za 5lůžkový pokoj/týdenDále, v omezené míře, nabízíme víkendové pobyty cena: 1.300,- Kč za pokoj/víkend.K užívání je v přízemí společné pro ubytované v obou pokojích: Kompletně vybavená samoobslužná kuchyně s jídelním koutem pro 6 - 8 osob. Koupelna s přímotopem a s WC. Společenská místnost se sezením a se společenskými hrami, ve které se nachází také dětská herna.V 1. patře jsou dvě obytné prostorné ložnice ve stylu selských světnic.V jedné ložnici jsou 3 lůžka + přistýlka, ve druhé jsou 4 lůžka. V pokojích je toaletní stolek, skříň, prádelník anoční stolky. Dále prostorné sezení se stolem, rohovou lavicí, židlemi a TV.Na jižní straně domu je krb s krytou pergolou se sezením pro 10 osob.Na severní straně, je pod ořechem sezení, se zahradní houpačkou a dále přírodní ohniště.Hostům je k dispozici i velká obytná a užitková zahrada, obhospodařovaná jako biozahrada bez chemie.Její součástí jsou: louka s bylinami, ovocný sad, potůček, studánka, mokřad, bobulové ovoce, květiny a okrasné keře.V zahradě je též přírodní rybník o velikosti 100m2 . Je vhodný i pro neplavce.Na dvoře před domem, jsou hostům k dispozici dvě krytá stání pro automobily.Pobyty jsou vhodné pro všechny milovníky přírody a zdravé výživy, zejména pro rodiny s dětmi.Úplně nejvýhodnější je objekt pro početnější rodinu, nebo pro dvě spřátelené rodiny, jež chtějí strávit dovolenou společně a mohou si tudíž objednat oba pokoje najednou – vznikne tím pro ně vyloženě poklidné soukromé prostředí k odpočinku.Fotografie 1-8 jsou z naší chalupy nebo zahrady a následující z blízkého okolí.

Možnosti stravování

Prosím kontaktujte nás pro informace o stravování.

Popis okolí

Kuníček je malá vesnička - 500 m. nad m., okolní kopce jsou 600 - 700 m.n.m.Jsou zde:krásné rozhledy, barokní kaplička, kuriózní křížová cesta z balvanů z r. 2000,rozhledna, petrovická naučná stezka. "Kraj kamenů, jak je Petrovicko nazýváno, je místem, kde se střídají lesy, louky, rybníky, i vápencové stepi. Místo je vhodné pro pěší i cykloturistiku, poznávaní přírody, památek i záhad, stejně tak jako pro klidný pobyt a relaxaci - ve velké zahradě s rybníkem na koupání.Obchody, restaurace a lékař s lékárnou jsou vzdáleny 1,5 km – v Petrovicích.

Tipy na výlet po okolí

Viklan Husova kazatelna, Milevský klášter, Orlická přehrada, Orlík a Zvíkov, Onen Svět s rozhlednou, skanzen a zámek Vysoký Chlumec, Tábor a Písek.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

43. SILMET Rally Příbram 2024

26.07.2024 - 27.07.2024
Příbram

Poslední červencovou sobotu se uskuteční již 43. ročník Silmet Rally Příbram. Naše domácí rally se pojede v obdobném…

HIGHJUMP 2024 - Hřiměždice

02.08.2024 - 03.08.2024
LOM

Je tomu už dvacet pět let, kdy se v lomu v Hřiměždicích u Příbrami uskutečnil první ročník závodů ve skocích do vody z…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete