Statistika našeho portálu

  • 102 013 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Kemp Děčín - Děčín

Děčín

Kemp v centru Děčína je zaměřený především na cyklisty, vodáky, motorkáře, karavanisty, horolezce a milovníky pěší turistiky.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Polabí, Děčín
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Děčín
Obec
Děčín

Fotogalerie k článku

Hledáte ubytování v Národním parku České Švýcarsko, v centru města Děčína? Rádi byste blíže poznali nejníže položené město v ČR? Pátráte po zázemí pro své výlety do Národního parku České Švýcarsko a malebné krajiny Labských pískovců?

Moderní barevný městský kemp kousek od historického centra města Děčína naplňuje veškeré představy o kvalitním zázemí pro všechny příznivce turistiky a kempování, kteří přijíždějí objevovat krásy Česko- Saského Švýcarska a jeho okolí obecně. Můžete u nás potkat milovníky in-line bruslení, vodáky, horolezce, motorkáře a karavanisty nebo putovníky s batůžky, zkrátka všechny turisty ze všech koutů světa, kteří se k nám každou sezónu rádi vrací.

Ke kempu patří i naše bistro, kde si dáte kávu z lokální pražírny či se osvěžíte chlazenými nápoji, lokálními pivy, nebo si pochutnáte na našem bohatém menu. Nají se u nás bezlepkáři i vegetariáni. Od křupavých ciabatt s trhaným masem či falafelem, přes salaty až po pizzu. Dětské hřiště jistě potěší všechny děti, zahrát se mohou na pískovišti, houpačce, skluzavce či trampolíně. V areálu kempu máte mnoho možností sportovního vyžití, kromě toho, že si na trávníku zahrajete míčové hry, můžete si zapůjčit různé sportovní vybavení, vyzkoušet si lukostřelbu či navštívit náš active park kde si můžete zahrát petanque, crossnet, kanjam, ringo, postavit obří jengu, projet se na hoverboardu či se projít po slackline. S koly a koloběžkami vyrazíte na cyklostezku, na kterou se napojíte přímo u kempu, rafty a kanoe Vám poslouží na Labi, která teče poblíž a ferratové vybavení použijete na Via Ferrata Pastýřská stěna. V kempu najdete až 40 parkovacích míst, pro obyvatele bungalovov jsou za příplatek. Přijďte k nám na dovolenou plnou aktivit a zážitků v Kempu Děčín.

Možnosti stravování

Prodej občerstvení v našem bistru. Snídaně i odpolední menu. Nejbližší restaurace už 0,5 km od kempu.

Popis okolí

V Děčíně a jeho okolí se nachází mnoho historických i přírodních památek. Město Děčín leží na prahu Národního parku České Švýcarsko a Chráněné krajinné oblasti Labské pískovce, je zde mnoho zajímavých skalních útvarů a přírodních památek.

Tipy na výlet po okolí

V centru města navštivte Děčínský zámek, Růžovou zahradu, Oblastní muzeum nebo zoologickou zahradu.

V okolí Děčína je mnoho značených turistických tras, pro vaše výlety do přírody. Určitě si udělejte výlet na nejvyšší stolovou horu v České republice Děčínský Sněžník nebo skalní město Tiské stěny. Krásné zážitky si také odnesete z Národního parku České Švýcarsko, kde se vám jistě zalíbí jedinečné skalní útvary, velké množství vyhlídek a nádherná příroda.

 

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Den v růžovém Děčín 2024 - Děčín

15.06.2024 - 15.06.2024
Děčín

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice.

Královský košt Děčín 2024

17.08.2024 - 17.08.2024
Na pěší zóně pod…

Největší pultová degustace českých a moravských vín

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete