Statistika našeho portálu

  • 102 233 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Krušnohorský penzion Javor - Horní Blatná

Horní Blatná

V nabídce je 9 dvoulůžkových pokojů. Pokoje splňují parametry dle kategorizace ubytovacích zařízení - kategorie STANDARD (***). To znamená, že každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením (záchod,sprchový kout, umyvadlo), televizí, internetem a dalším vybavením dle zmíněného standardu.Čtyři pokoje jsou rodinného typu, to znamená, že je možno pokoje doplnit o přistýlky tak, aby 3 - 4 členná…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
II.odboje 194, Horní Blatná
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Karlovy Vary
Obec
Horní Blatná

Fotogalerie k článku

V nabídce je 9 dvoulůžkových pokojů. Pokoje splňují parametry dle kategorizace ubytovacích zařízení - kategorie STANDARD (***). To znamená, že každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením (záchod,sprchový kout, umyvadlo), televizí, internetem a dalším vybavením dle zmíněného standardu.

Čtyři pokoje jsou rodinného typu, to znamená, že je možno pokoje doplnit o přistýlky tak, aby 3 - 4 členná rodina mohla bydlet pohromadě. Maximální ubytovací kapacita při použití přistýlek je 24 lůžek.

Možnosti stravování

Zajišťujeme celodenní stravování, to znamená, automaticky snídaně, polopenze i plné penze. Domácí jídlo připravujeme v profesionálně vybavené kuchyni a kromě běžného stravování jsme schopni zajistit i mimořádné akce od občerstvení po hostiny a rauty. Strava je podávána ve společenské místnosti, která má kapacitu 32 míst a je přístupná pouze ubytovaným osobám.

Popis okolí

Protože Horní Blatná leží na samém hřebeni Krušných hor je ideálním východiskem pro turistiku a cykloturistiku - nečekají Vás žádná drastická převýšení, takže terén je vhodný i pro fyzicky méně zdatné jedince.

Tipy na výlet po okolí

Je zde množství přírodních rezervací a chráněných území, okolí vyniká množstvím přírodních pozoruhodností, rozhleden, technických památek a turistických cílů. Další výhodou Horní Blatné je skutečnost, že leží v dosahu západočeských lázní a je tedy možné účastnit se lázeňského života a za pobyt zaplatit daleko méně.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Thermal Beer&Grill Fest vol. 2 2024…

03.05.2024 - 04.05.2024
Promenáda před hotelem…

Návštěvníci jsou zváni na 2. ročník festivalu Thermal Beer & Grill Fest, kde budou moci ochutnat piva od malých i…

25. ročník Mattoni Grand drink 2024…

04.05.2024 - 04.05.2024
u hotelu Thermal

První květnovou sobotu proběhne 25. ročník mistrovství světa v míchání nealko koktejlů: Mattoni Grand drink. Akce je…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete