Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Lázeňský dům GOETHE - Františkovy Lázně

Františkovy Lázně

Pokud se ve Františkových Lázních budete procházet v centru lázeňské zóny, po nejkrásnější ulici ve městě, kterou je Národní třída, jistě nepřehlédnete v její polovině lázeňský dům Goethe. V těsné blízkosti stojí i jeho vedlejší budovy Máj a Otava. Nahlédněte do vstupní haly s recepcí a příjemným posezením a během chvíle se tu budete cítit jako doma.Nabízíme vám různé typy pobytů osvědčené dlouho…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Národní třída 9, Františkovy Lázně
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Cheb
Obec
Františkovy Lázně

Fotogalerie k článku

Pokud se ve Františkových Lázních budete procházet v centru lázeňské zóny, po nejkrásnější ulici ve městě, kterou je Národní třída, jistě nepřehlédnete v její polovině lázeňský dům Goethe. V těsné blízkosti stojí i jeho vedlejší budovy Máj a Otava. Nahlédněte do vstupní haly s recepcí a příjemným posezením a během chvíle se tu budete cítit jako doma.

Nabízíme vám různé typy pobytů osvědčené dlouholetou tradicí za výhodné ceny. Některé z útulných pokojů vám umožní nádherný pohled na celou promenádu. V případě, že dostanete chuť na něco sladkého nebo dobrého, můžete si zaskočit vedle do kavárny "Markétka” nebo restaurace "U Fausta”.

Díky tomu, že je lázeňský dům Goethe nově propojený se sousedním lázeňským domem Savoy, můžete využít rozšířené nabídky lázeňských procedur.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Rádio Ivo: Život nedoceníš 2024 - C…

05.04.2024 - 05.04.2024
Františkánské nám 30/1,…

Galerie 4 zve do Klubu G4 na improvizovanou rozhlasovou hru Rádio Ivo: Život nedoceníš.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete