Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Lázeňský hotel Radium Palace - Jáchymov

Jáchymov

Hotel disponuje cekem 157 stylovými jedno, dvou a třílůžkovými pokoji, vhodnými i pro pobyt rodin s dětmi. Pokoje jsou rozdělené do pěti kategorií: Apartmány, Superior Plus, Superior, de Luxe a I.A. Celkem osm pokojů je bezbariérových a pokoje na 5. patře jsou klimatizované. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchou nebo vanou, županem a fénem, WC, TV se satelitními programy, minibarem, z…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
T. G. Masaryka 413, Jáchymov
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Karlovy Vary
Obec
Jáchymov

Fotogalerie k článku

Hotel disponuje cekem 157 stylovými jedno, dvou a třílůžkovými pokoji, vhodnými i pro pobyt rodin s dětmi. Pokoje jsou rozdělené do pěti kategorií: Apartmány, Superior Plus, Superior, de Luxe a I.A. Celkem osm pokojů je bezbariérových a pokoje na 5. patře jsou klimatizované. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchou nebo vanou, županem a fénem, WC, TV se satelitními programy, minibarem, zabudovaným trezorem a telefonem. Dětská postýlka je k dispozici zdarma.

Možnosti stravování

Stravování je možné v pěti stylových restauracích s denním lázeňským menu s výběrem až z osmi pokrmů. Snídaně jsou formou bufetu.

Popis okolí

Lázeňský hotel RADIUM PALACE se nalézá uprostřed rozsáhlého lesoparku a působí v zeleni stromů jako krásný perlový náhrdelník.Budova Radium Palace byla vystavěna v roce 1912 na popud Vídeňské akciové společnosti, v jejímž čele stál hrabě Arnošt Tarrouca, na místě původního hostince. Ve své době byl Radium Palace jedním z nejmodernějších lázeňských hotelů ve střední Evropě.

Tipy na výlet po okolí

Pro hosty ubytované v hotelu je vstup do Wellness centra s whirpoolem a Kneippovým chodníkem zdarma. Úschovna lyží přímo v hotelu, zapůjčení horských kol, tenis, petanque, ruské kuželky, minigolf a Nordic Walking v areálu lázní. Společenské a kulturní vyžití zajištěno programovým specialistou přímo v hotelu nebo ostatních lázeňských zařízeních.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Thermal Beer&Grill Fest vol. 2 2024…

03.05.2024 - 04.05.2024
Promenáda před hotelem…

Návštěvníci jsou zváni na 2. ročník festivalu Thermal Beer & Grill Fest, kde budou moci ochutnat piva od malých i…

25. ročník Mattoni Grand drink 2024…

04.05.2024 - 04.05.2024
u hotelu Thermal

První květnovou sobotu proběhne 25. ročník mistrovství světa v míchání nealko koktejlů: Mattoni Grand drink. Akce je…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete