Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Lázeňský & wellness hotel Niva

Luhačovice

Lázně Niva Luhačovice se nacházejí v klidné části nad luhačovickou přehradou a jsou vzdáleny 20 minut pěší chůze od lázeňské kolonády a centra Luhačovic. Nabízíme lázeňské pobyty, rehabilitační pobyty a wellness pobyty pro samoplátce, léčebné pobyty prostřednictvím zdravotní pojišťovny (komplexní lázně, příspěvkové lázně) a také firemní akce. Naše lázeňské hotely poskytují rehabilitační péči a lé…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Antonína Václavíka 336, Luhačovice
Oblast
Střední Morava
Kraj
Zlínský kraj
Okres
Zlín
Obec
Luhačovice

Fotogalerie k článku

Lázně Niva Luhačovice se nacházejí v klidné části nad luhačovickou přehradou a jsou vzdáleny 20 minut pěší chůze od lázeňské kolonády a centra Luhačovic. Nabízíme lázeňské pobyty, rehabilitační pobyty a wellness pobyty pro samoplátce, léčebné pobyty prostřednictvím zdravotní pojišťovny (komplexní lázně, příspěvkové lázně) a také firemní akce. Naše lázeňské hotely poskytují rehabilitační péči a léčebné procedury už více než 18 let! Lázeňský & wellness hotel Niva II. Niva II. je moderní lázeňský & wellness hotel, který nabízí široké spektrum služeb, dále přes 40 léčebných procedur a 15 wellness procedur. Po velké rekonstrukci byl znovu otevřen od 1.6.2012. Náv­štěvníkům jsou k dispozici zcela nové pokoje, apartmány, jídelny, bary, salonky, společné prostory, konferenční místnost, luxusní wellness centrum a celá řada novinek!

Možnosti stravování

Stravování je zajištěno v jídelnách lázeňského hotelu a stylové restauraci Koliba U černého psa, která se nachází vedle lázeňského hotelu. Součástí všech pobytů je snídaně formou bohatého švédského stolu, zvýhodněné pobyty zahrnují polopenzi. Samozřejmostí je možnost dokoupení plné penze. Obědy a večeře nabízíme formou výběru z pestrého jídelníčku, dále možnost dietního stravování. Specialitou některých pobytů je stravování v naší restauraci Koliba U černého psa, formou talonu a výběru z širokého menu.

Popis okolí

Lázně Niva se nacházejí v klidné části nad luhačovickou přehradou. Naše lázně jsou vzdáleny cca. 20 minut pěší chůze od lázeňské kolonády. Ideální poloha a vyjímečné přírodní klima přímo vybízí ke každodenním procházkám po překrásném okolí protkaném turistickými stezkami a romantickými zákoutími. Nedaleká přehrada je rájem rybářů a milovníků vodních sportů.

Tipy na výlet po okolí

Lázně Luhačovice

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hudební neděle u zámku Zlín: Blues …

28.07.2024 - 28.07.2024
Zámek Zlín

Blues Station je zlínská elektrická bluesová kapela s dechovou sekcí.

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Slu…

28.07.2024 - 28.07.2024
Náměstí Svobody

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy do Slušovic

Toulky barokní Evropou: Drei Engel …

13.08.2024 - 13.08.2024
Zámek Zlín

Unikátní koncert v sále zlínského zámku.

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Slu…

25.08.2024 - 25.08.2024
Náměstí Svobody

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy do Slušovic

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete