Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Levné ubytování Žatec - Žatec

Žatec

Nejlevněji v centru města již od 130,-Kč/noc. Vysoká občanská vybavenost hospody,obchody,úřady. Ubytování je vhodné především pro dělníky na montážích, sportovce i cyklisty a pro všechny, co chtějí bydlet co nejlevněji.Výhodou je solidní ubytování za nízkou cenu. Na dlouhodobý pobyt poskytujeme slevy po osobní domluvě. Nestyďte se zavolat. Z elektrárny Počerady je to 17km cca do 20min.auten a z p…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Nám. Svobody 56, Žatec
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Louny
Obec
Žatec

Fotogalerie k článku

Nejlevněji v centru města již od 130,-Kč/noc. Vysoká občanská vybavenost hospody,obchody,úřady. Ubytování je vhodné především pro dělníky na montážích, sportovce i cyklisty a pro všechny, co chtějí bydlet co nejlevněji.Výhodou je solidní ubytování za nízkou cenu. Na dlouhodobý pobyt poskytujeme slevy po osobní domluvě. Nestyďte se zavolat. Z elektrárny Počerady je to 17km cca do 20min.auten a z průmyslové zóny Triangle cca 5km do 10min autem. Pokoje jsou standardně vybavené, na každém je mj. lednice a jídelní stůl. Sprchy a toalety jsou v bezprostřední blízkosti pokojů. Na ubytovně jsou místnosti s tv a prostorné kuchyňky kuch.linka,plynový sporák, pračka, mikrovlnka, rychlovar. konvice, Samozřejmostí je Wi-Fi a parkování před ubytovnou.

 

Tipy na výlet po okolí

Zámek v Krásném Dvoře, Chmelařské muzeum - CHrám Chmele a Piva v Žatci, Nechranická přehrada,Nově otevřené venkovní koupaliště, Cyklostezka kolem řeky Ohře.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Balady a pověsti v nedostavěném chr…

24.08.2024 - 24.08.2024
Nedostavěný chrám Panny…

Úsměvné i napínavé pověsti z dávných časů a písňové balady okořeněné zvukem elektrické kytary Jeana De Carro.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete