Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Lipno Dreams - Lipno nad Vltavou

Lipno nad Vltavou

Rekreacní areál Villapark Lipno Dreams je realizován v jednom z nejkrásnejších míst Jižních Cech u Lipenského jezera v Lipně nad Vltavou. V areálu naleznete tri typy luxusních vil, které jsou umísteny v kopci, s prekrásným výhledem na Lipenské jezero, v docházkové vzdálenosti z centra. Areál je z obou stran obklopen lesem viz foto níže. Jednotlivé pozemky mají rozlohu cca. 730-1300 m2. Tím je kaž…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Slupečná 2, Lipno nad Vltavou
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Český Krumlov
Obec
Lipno nad Vltavou

Fotogalerie k článku

Rekreacní areál Villapark Lipno Dreams je realizován v jednom z nejkrásnejších míst Jižních Cech u Lipenského jezera v Lipně nad Vltavou. V areálu naleznete tri typy luxusních vil, které jsou umísteny v kopci, s prekrásným výhledem na Lipenské jezero, v docházkové vzdálenosti z centra. Areál je z obou stran obklopen lesem viz foto níže. Jednotlivé pozemky mají rozlohu cca. 730-1300 m2. Tím je každému domu garantováno soukromí. Terasy domu jsou orientovány na jihozápad a mužete se z nich kochat nádherným výhledem na Lipenské jezero. Všechny vily jsou napojeny na TV-satelitní systém s triceti programy a bezdrátový internet. S areálem sousedí restaurace a oblíbená Bobová dráha 1400 m. Príjezdové cesty v areálu jsou vyasfaltovány a jsou vecer osvetleny. V docházkové vzdálenosti je detské hrište a nástupní stanice sedackové lanovky s letním a zimním provozem, která Vás vyveze na vrchol Kramolína. Obyvatelnou plochou nejmenší vila s názvem Alfa má v prízemí vstupní halu, obývací pokoj s kuchynským koutem a koupelnu se sprchou a WC. V 1. patre se nachází tri ložnice, koupelna s vanou, sprchou a WC. U domu je přístrešek na parkování. Obyvatelná plocha domu je cca. 120 m2. Ubytování je vhodné pro maximálne 6 osob, v každé ložnici jsou dve lužka. Vila Beta - max. 8 osob Obyvatelnou plochou vila strední velikosti s názvem Beta má v prízemí vstupní halu, obývací pokoj, kuchyn, ložnici a koupelnu se sprchou, WC a garáž. V 1. patre se nachází tri ložnice a dve plne vybavené koupelny. Obyvatelná plocha domu je cca. 200 m2, ubytování je vhodné pro maximálne 8 osob, v každé ložnici jsou dve lužka. Vila Gamma - max. 10 osob Obyvatelnou plochou nejvetší vila s názvem Gamma má v prízemí vstupní halu, prostorný obývací pokoj s krbovými kamny, nebo krbem, kuchyn s komorou, ložnici, koupelnu se saunou, sprchou, WC a garáž. V 1. patre se nachází ctyri ložnice a dve plne vybavené koupelny. Obyvatelná plocha domu je cca. 240 m2, ubytování je vhodné pro velké rodiny, nebo skupiny, maximálne pro 10 osob, v každé ložnici jsou dve lužka.

Možnosti stravování

V Lipně nad Vltavou a okolí je několik příjemných restaurací a pizzerie, kde si můžete vychutnat skvělou večeři, či si dát sklenku dobrého vína. Ve vzdálenosti 600m je nový supermarket.

Popis okolí

Lipno nad Vltavou je oblíbenou destinací letní i zimní turistiky. Lipenské jezero a řeka Vltava je rájem pro milovníky vodních sportů a vybízí ke sjezdu na kánoích, či raftech. Ve vzdálenosti 1000 m je krytý bazén Aquaworld s brouzdalištěm pro děti a vodními atrakcemi např. whirpool, divoká řeka. Můžete zde využít také saunu a masáže. Vzdálenost od písečné a travnaté lipenské pláže a jachetního přístavu Marina Lipno je 1000 m, kde je pozvolný vstup do vody a proto je ideálním místem pro děti. Můžete si zde zapůjčit lodě s elektromotorem a plachetnice. Krásná a nedotčená okolní příroda vybízí k procházkám, jízdě na kole, nebo in-line bruslích. Můžete využít bobovou dráhu Slide Land Lipno 100 m, karting, čtyřkolky, paintball, jízdu na koni a mnoho dalších sportovních aktivit. Je zde několik dětských hřišť, v hlavních sezónách je pro děti otevřen dětský klub Bollo 800 m, kde jsou pod profesionálním dohledem připraveny různé tvořivé aktivity. Určitě se také rádi necháte hýčkat v největším a nejmodernějších Wellness centru v Čechách ve Frymburku 8 km. Ski areál Lipno 500 m nabízí široké možnosti zimních sportů jak pro začátečníky, tak pro pokročilejší lyžaře. Tři nové čtyřsedačkové lanovky zaručí rychlé odbavení a 40 sněhových děl Vám garantuje dostatek sněhu po celou zimu. Děti mohou využít Fox park kapitána Lipánka - nejmodernější výukové hřiště v Čechách.

Tipy na výlet po okolí

Hrady a zámky, např. Rožmberk, Hluboká, klášter Vyšší Brod, Český Krumlov 30 km, České Budějovice 55 km, Linz 45km. Za návštěvu stojí také výlet do Praha či Vídně.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete