Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Luční Bouda - Pec pod Sněžkou

Pec pod Sněžkou

Luční bouda je ideální prostor nejen pro rekreaci, ale i pořádání firemních výjezdních zasedání, seminářů a zábavných akcí. Nabízíme kvalitní ubytování až pro 150 osob, restauraci a bar, veškeré kongresové služby, kompletní přípravu a realizaci aktivit pro úspěšné budování firemních vztahů teambuilding, adrenalinové sporty atd. K dispozici je zde kulečníková herna, šipky, řada volnočasových aktiv…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Pec pod Sněžkou 203, Pec pod Sněžkou
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Trutnov
Obec
Pec pod Sněžkou

Fotogalerie k článku

Luční bouda je ideální prostor nejen pro rekreaci, ale i pořádání firemních výjezdních zasedání, seminářů a zábavných akcí. Nabízíme kvalitní ubytování až pro 150 osob, restauraci a bar, veškeré kongresové služby, kompletní přípravu a realizaci aktivit pro úspěšné budování firemních vztahů teambuilding, adrenalinové sporty atd. K dispozici je zde kulečníková herna, šipky, řada volnočasových aktivit a možnost zajímavého sportovního vyžití s kvalifikovanými školiteli a trenéry po celý rok.

Možnosti stravování

Restaurace Luční boudy je nejvýše položeným restauračním zařízením v Čechách.Nabízí každý den od rána do pozdních večerních hodin celkem 150 míst k sezení a jídelní lístek s více než 20 druhy teplých i studených jídel a výběr kvalitních alkoholických i nealkoholických nápojů.

Popis okolí

Nachází se v subalpínském výškovém stupni 1200-1450 m nad mořem, na jednom z nejvzácnějších míst Krkonošského národního parku, chráněných evropskou úmluvou Natura 2000, kde převládají porosty kleče s vtroušenou břízou karpatskou, jeřábem ptačím a vrbami. Kolem Luční boudy můžeme najít zbytek původního lesního porostu, různé endemity rostliny vyskytující se jen v určitém místě a glaciální relikty pozůstatky z doby ledové. "Naturovou" lokalitu Krkonoše tvoří ptačí a evropsky významné oblasti. Mezi sedm druhů chráněných ptáků patří čáp černý, tetřívek obecný, chřástal polní, sýc rousný, datel černý, slavík modráček tundrový a lejsek malý.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

TrutnOFF Open Air Festival 2024

22.08.2024 - 25.08.2024
Na bojišti

TrutnOFF ke čtyřicetinám a na Den vrabců vybubnoval orla letošního setkání. Krále alternativního rocku, kultovní The…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete