Statistika našeho portálu

  • 103 299 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Mahlerův penzion - Jihlava

Jihlava

MAHLERŮV PENZION NA HRADBÁCH*** Mahlerův penzionu "Na Hradbách"*** se nachází v historickém centru města a byl uveden do provozu v roce 2005. Součástí penzionu je restaurace o kapacitě 32 míst, salonek o kapacitě 35 míst vhodný k pořádání oslav, rautů, prezentací, školení, whirlpool vana a infračervená sauna. Kapacita penzionu je 37 míst a 8 přistýlek. Každý pokoj je vybaven: TV/SAT, minibar, int…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Brněnská 19/31, Jihlava
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Kraj Vysočina
Okres
Jihlava
Obec
Jihlava

Fotogalerie k článku

MAHLERŮV PENZION NA HRADBÁCH*** Mahlerův penzionu "Na Hradbách"*** se nachází v historickém centru města a byl uveden do provozu v roce 2005. Součástí penzionu je restaurace o kapacitě 32 míst, salonek o kapacitě 35 míst vhodný k pořádání oslav, rautů, prezentací, školení, whirlpool vana a infračervená sauna. Kapacita penzionu je 37 míst a 8 přistýlek. Každý pokoj je vybaven: TV/SAT, minibar, internet, koupelna se sprchovým koutem vanou a WC. -3 x 1-lůžkový pokoj s přistýlkou, -10 x 2-lůžkový pokoj s přistýlkou, -3 x malý apartmán: 1 x 2-lůžkový pokoj, obývací pokoj, 2 x přistýlka, -2 x velký apartmán: 2 x 2-lůžkový pokoj, obývací pokoj, 2 x přistýlka Parkování je zajištěno na nedalekém uzavřeném parkovišti. Svou kapacitou a interní vybaveností je vhodný k návštěvě zájezdů, pořádání firemních akcí, svateb, rautů, prezentací aj. Úrovní poskytovaných služeb uspokojíme i zahraniční hosty.

Možnosti stravování

RESTAURACEV malebném a klidném prostředí restaurace si můžete vybrat z pestré nabídky jídel, salátů, dezertů, zmrzlinových pohárů a specialit našich pravidelně školených mistrů kuchařů. V letních měsících je Vám k dispozici příjemná venkovní zahrádka s velkým zahradním grilem.Zde Vám po připravíme selátko, uzenou kýtu a jiné dobroty. Součástí naší stálé nabídky je denní menu za jednotnou cenu 79,-Kč, která podáváme od 11:00 do 15:00. Přijímáme platby stravenkami. K příjemnému posezení vám rádi nabídneme kvalitní sudová i lahvová vína a tradiční destiláty. SALONEKJednou z nejhezčích částí Mahlerova penzionu "Na Hradbách"*** je salónek, jehož dominantou jsou funkční stylová, kachlová kamna. Součástí salonku je recepce, která poskytuje všechny služby běžné v ubytovacích zařízeních našeho druhu. V salonku jsou připravovány snídaně pro hosty formou švédských stolů. Prostory salonku jsou vhodné k pořádání rodinných oslav, svatebních hostin, rautů, firemních prezentací a obchodních jednání. Salónek je vybaven přehrávačem DVD/video, data projektorem, TV, připojením na internet a ostatní školící technikou. Na přání Vám zapůjčíme notebook.

Popis okolí

Mahlerův penzionNa Hradbáchse nachází v historickém centru města Jihlava. V prostorách penzionu vyrůstal světoznámý skladatel Gustav Mahler. V nedalekém okolí se nachází mnoho historických památek - památky UNESCO, cyklostezky, stezky pro pěší. Krásná Jihlavská ZOO je od objektu 5 min. pěší chůze. Minutu pěší chůze od Mahlerova penzionu se nachází nově budované obchodní a zábavní centrum City park Jihlava, které bude otevřeno na podzim roku 2008.

Tipy na výlet po okolí

Hornická naučná stezkaPřičiněním městského úřadu v Jihlavě byla v roce 1998 v lokalitě Jihlava-Lesnov zřízena takzvaná Hornická naučná stezka. Mapuje zejména dochované zbytky jihlavské stříbrné slávy, kterých se jen v katastru města nalézá několik stovek. Jihlavské podzemíJihlavské podzemí je významnou historickou stavební památkou města. Co do rozsahu podzemního labyrintu přímo pod městskou zástavbou je po Znojmu druhým největším na území naší republiky. Vyhlídková věž sv. JakubaV roce 1561 je v historických pramenech doložena činnost věžníka a jeho dvou pomocníků - ti troubili hodiny, fanfárami vítali vzácné hosty a hlídali město před ohněm a nepřáteli. Poslední věžník opustil věž v roce 1924, kdy byla funkce věžníka zrušena.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Snow Film Fest 2024 - Jihlava

12.11.2024 - 12.11.2024
Kino Dukla

Letošní třináctý ročník filmového festivalu Snow Film Fest přináší pořádnou nadílku těch nejlepších světových a českých…

Podzimní slavnost v zoo Jihlava 2024

28.10.2024 - 28.10.2024
Březinovy sady 5642/10,…

Podzimně vyzdobená zoo vás přivítá zajímavým programem a ukázkami, jak si naše zvířata užívají dýní. Zároveň budeme z…

Pivní fest 2025 - Telč

12.07.2025 - 13.07.2025
Telč

Uložte si datum do kalendářů!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete