Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Mlýn Zlatá Koruna - Zlatá Koruna

Zlatá Koruna

Mlýn ve Zlaté Koruně je ojedinělým objektem, ve kterém může návštěvník ukojit své smysly v mnoha rovinách. V mlýnské restauraci či na mlýnské terase pojíst dobrých pokrmů či se jen občerstvit po fyzickém turistickém či vodáckém výkonu, ubytovat se v útulných pokojících ve mlýně či jen přenocovat na seníku, ale také, a to především, absolvovat prohlídku starobylé mlýnice a nasát tak atmosféru mlyn…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Zlatá Koruna 3, Zlatá Koruna
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Český Krumlov
Obec
Zlatá Koruna

Fotogalerie k článku

Mlýn ve Zlaté Koruně je ojedinělým objektem, ve kterém může návštěvník ukojit své smysly v mnoha rovinách. V mlýnské restauraci či na mlýnské terase pojíst dobrých pokrmů či se jen občerstvit po fyzickém turistickém či vodáckém výkonu, ubytovat se v útulných pokojících ve mlýně či jen přenocovat na seníku, ale také, a to především, absolvovat prohlídku starobylé mlýnice a nasát tak atmosféru mlynářského řemesla minulých století.

Možnosti stravování

Restaurace Ve Mlýně s kapacitou 60 osob nabízí stálý jídelní a nápojový lístek.V nabídce jídel připravujeme každý den specialitu dle receptů ze 13. století.Mimo stálou nabídku lze připravit po předchozí dohodě speciality dle Vašeho přání grilování, rožnění apod.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete