Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Natali apartments - Karlovy Vary

Karlovy Vary

Chystáte se přijet do Karlových Varů, ale zatím jste nerozhodli o svém ubytování? Možná si chcete dopřát více komfortu a svobody, než mohou hotely v Karlových Varech nabízet? Poskytujeme byty v Karlových Varech ke krátkodobému pronájmu. Apartmány jsou situovány v nejprestižnější časti města, 2 minuty chůze od mineralných pramenů.Proč je krátkodobý pronájem bytů výhodnější než hotely v Karlových V…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Libušina 443/5, Karlovy Vary
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Karlovy Vary
Obec
Karlovy Vary

Fotogalerie k článku

Chystáte se přijet do Karlových Varů, ale zatím jste nerozhodli o svém ubytování? Možná si chcete dopřát více komfortu a svobody, než mohou hotely v Karlových Varech nabízet? Poskytujeme byty v Karlových Varech ke krátkodobému pronájmu. Apartmány jsou situovány v nejprestižnější časti města, 2 minuty chůze od mineralných pramenů.

Proč je krátkodobý pronájem bytů výhodnější než hotely v Karlových Varech? K klidně simůžete připravit oběd pro sebe, pozvat na návštěvu své přátele – to co nejde udělat na hotelu. Samozřejmě výhodnější ceny. Cena pronájmu v bytech hotelového typu je podstatně nižší. Komfortní podmínky ubytování: veškeré byty jsou zařízeny moderním nábytkem a vybavením jako je video, telefon, satelitní TV,atd.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Thermal Street Food Market 2024 - K…

06.09.2024 - 07.09.2024
promenáda před hotelem…

Návštěvníci jsou zváni na 4. ročník festivalu Thermal Street Food Market, který přinese pestrou přehlídku street foodu…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete