Statistika našeho portálu

  • 102 250 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Nebespán boutique hotel

Kašperské Hory

Rodinný hotel Nebespán je přímo na krásném historickém náměstí v městečku Kašperské Hory. Vedle ubytování v osmi 4* luxusních pokojích a třech velkorysých apartmá (60-90m2) si u nás užijete také vynikající jídlo (TOP 10 na Grandrestaurant.cz 2018 i 2019), domácí zákusky od naší cukrářky a výběrovou kávu. V Nebespánu máme také velikou relaxační zahradu s lehátky, kde si můžete po náročném výletu zdřímnout. Příroda v okolí Kašperských Hor je mimořádně krásná.

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

V našem příjemném rodinném hotelu v Kašperských Horách s jedinečnou atmosférou vám nabídneme nejen výbornou čerstvou kávu, špičkovou restauraci a krásné ubytování, ale také osobní péči o každého z hostů.

Nebespán najdete přímo na malebném historickém náměstí v Kašperských Horách, městečku obklopeném nádhernou přírodou. Do lesa nebo na louku je to od nás kousíček.
Můžete si vybrat mezi dvěma typy ubytování – jedinečná komfortní apartmá v 1. patře (60-90m2) nebo luxusní pokoje s krásnými koupelnami. Apartmá jsou celkem tři a jsou vhodná především pro rodiny s dětmi, protože mají oddělené ložnice a vybavený kuchyňský kout. Ve druhém patře s překrásnými výhledy je 8 převážně dvojlůžkových pokojů. Záleží jen na Vás, jaký komfort si chcete dopřát. Velkou péči jsme věnovali výběru postelí, matrací i povlečení, protože dobrý a ničím nerušený spánek je základ. Oceníte i biokosmetiku nebo kvalitní wifi.
Součástí Nebespánu je také krásná zahrada, kterou oceníte např. po návratu z výletů, až si lehnete na lehátko k oblíbené knížce nebo si dopřejete drink či výbornou kávu na zahradní terase. Terasa je výhradně pro hotelové hosty.
O vaše chuťové pohárky se postaráme v naší restauraci / kavárně.

Na Šumavě žijeme od r. 2002, máme ji moc rádi. Nebespán jsme vybudovali, abychom mohli našim hostům nabízet služby - jak hotelové, tak gastronomické - v kvalitě, kterou bychom sami chtěli zažít. Rádi se s vámi osobně poznáme, pozveme vás na kávu či sklenku vína a doporučíme vám to nejlepší nejen ze Šumavy, ale i blízkého Bavorského lesa. Jsme rodinný podnik, o hotel i restauraci se každý den staráme, a věříme, že to je znát a naši hosté to ocení.

Možnosti stravování

Součástí hotelu je výborná restaurace, kavárna a cukrárna v jednom. Ochutnáte u nás francouzskou venkovskou kuchyni, namíchanou s moderní českou a starou šumavskou... Používáme zásadně čerstvé suroviny, snažíme se o využití lokálních či regionálních dodavatelů. V Nebespánu máme vlastní cukrářskou výrobnu a skvělou cukrářku. Protože jsme před lety začínali jako kavárna, věnujeme se také kávě, najdete u nás výběrovou kávu ze skvělé pražírny Coffeesource, vedle klasického espressa vám nabídneme též filtrovanou kávu.  Velkou pozornost věnujeme též výběru vín, náš vinný lístek je velmi pečlivě sestavený s pomocí profesionálních sommeliérů.

Popis okolí

Okolí Kašperských Hor je překrásné, a přitom není přecpané turisty ani v hlavních sezonách.  Můžete vyrazit na některý z naučných vycházkových okruhů (celkem 8) a poznat pomátky i přírodu v okolí. Cyklisty zaujme nabídka cyklovýletů. Zimní období, pokud nám přeje dostatek sněhové nadílky, nabízí vyžití pro sjezdaře, snowboardisty i běžkaře - ve městě je moderní skiareál s umělým zasněžováním. Pokud počasí není zrovna ideální, můžete využít například různé kurzy a cvičení v nové sportovní hale. Další možností je návštěva místních památek - zejména kostela sv. Mikuláše, hradu Kašperk, mlecích kamenů a dalších objektů

Tipy na výlet po okolí

Hrad Kašperk
Hrad Rábí
Hrad Velhartice
Rozhledna Sedlo
Povydří
Informační centrum NP Šumava

a celá oblast centrální Šumavy

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete