Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pension 96 - horský dům - Dolní Dvůr

Dolní Dvůr

Rádi bychom Vás přivítali v nově rekonstruovaném rodinném domě v malém horském středisku Dolní Dvůr. Obec je umístěna na hranici krkonošského národního parku. Dolní Dvůr je také nazýván srdcem Krkonoš.Je Vám k dispozici přízemí domu se samostatným vchodem. Nabízíme Vám ubytování 1 x v dvou lůžkovém, 1 x v tří lůžkovém a 1 x čtyř lůžkovém pokoji. Pokoje mají vlastní prostorné sociální zařízení WC …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Dolní Dvůr 96 96, Dolní Dvůr
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Trutnov
Obec
Dolní Dvůr

Fotogalerie k článku

Rádi bychom Vás přivítali v nově rekonstruovaném rodinném domě v malém horském středisku Dolní Dvůr. Obec je umístěna na hranici krkonošského národního parku. Dolní Dvůr je také nazýván srdcem Krkonoš.Je Vám k dispozici přízemí domu se samostatným vchodem. Nabízíme Vám ubytování 1 x v dvou lůžkovém, 1 x v tří lůžkovém a 1 x čtyř lůžkovém pokoji. Pokoje mají vlastní prostorné sociální zařízení WC a sprchový kout . K dispozici je také na pokoji TV. Dále můžete využít plně vybavenou kuchyň el. vařič, remoska, 2 x chladnička, jídelní soupravy pro 8 osob, hrnce, toustovač, mikrovlnou troubu, varnou konvici a myčka a společensko jídelní místnost s hracím koutkem pro děti kde je možnost připojení k internetu. Trávení dovolené je zde nejvhodnější pro větší i menší skupinu přátel s dětmi o maximálním počtu devíti dospělých osob. Možné je také zapůjčení dětské postýlky.

Možnosti stravování

Možnosti stravování jsou buďto vlastní - plně vybavená kuchyň obchod v obci, síť supermarketů ve Vrchlabí cca 5 km, nebo využít nabídky stravování v některých místních restauracích nejbližší cca 700 m .

Popis okolí

Trávení dovolené je zde nejvhodnější pro větší i menší skupinu přátel s dětmi o maximálním počtu devíti dospělých osob. Možné je také zapůjčení dětské postýlky. Možnosti stravování jsou buďto vlastní obchod v obci, síť supermarketů ve Vrchlabí cca 5 km, nebo využít nabídky stravování v některých místních restauracích nejbližší cca 700 m .V přilehlé zahradě je možnost grilování nebo opékání na přírodním ohništi. Dále se děti mohou na zahradě vydovádět na venkovní atrakci se skluzavkou nebo na pískovišti. Zvíře není dovoleno pouze ve výjimečných případech za dodržení určitých pravidel. Pozemek není oplocen pro volný pohyb domácího mazlíčka.Pokud přijedete vlastním autem je pro Vás parkování zajištěno přímo u domu a je zahrnuto v ceně pobytu. Při cestě autobusem je autobusová zastávka 100 m od domu.

Tipy na výlet po okolí

ZimaV Dolním Dvoře jsou umístěny dva lyžařské areály s kompletním vybavením sjezdovky, bar, půjčovna, servis, občerstvení, které nabízí lyžování bez front na denně upravovaných svazích za nejlepší ceny v Krkonoších .Sněhu bývá po celou zimu stále dost, pokud nesněží jsou areály zasněžovány uměle.Jelikož se nacházíme v samém srdci Krkonoš, naskýtá se možnost výletů do okolí zejména na nedaleké hřebeny Krkonoš nebo do ostatních středisek. Proto je ubytování vhodné pro ty kteří chtějí bydlet v klidu a za přijatelné ceny a mít možnost volby vyzkoušet možnosti všech lehce dostupných lyžařských středisek. Možnost využít skibusu k cestování do okolních středisek zastávka je 100 m od pensionu.LétoV letním období je tato krásná oblast Krkonoš hojně vyhledávána pro svůj klid, nedotčenou přírodu, s možností pěší turistiky či cykloturistiku. Tento zalesněný kraj je také často vyhledáván pro sběr hub a borůvek, které se tu hojně vyskytují.Nejbližší okolí: jízda na koních v Lánově, vyhlídkové lety a letecká škola Letiště Lánov, bruslení zimní stadion Vrchlabí, kino Vrchlabí, snowtubing a zorbing Vrchlabí, bobová dráha Špindlerův mlýn, aquapark Špindl a mnoho dalších akcí které Vám můžeme doporučit.Co lze ještě navštívit v regionu: pěkné přírodní koupaliště Čistá, koupaliště Trutnov,ZOO Dvůr Králové,Prachovské skály, Hrad Kost - jeden z nejzachovalejších gotických hradů v Čechách, Pecka-gotický hrad přestavěn na renesanční zámek, Hrádek u Nechanic- zámek ve stylu romantické windsorské gotiky. Ratibořice + babiččino údolí, Další zajímavosti v tomto bohatém regionu Vám můžeme doporučit z vlastní zkušenosti.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Velikonoční veselí 2024 - Špindlerů…

30.03.2024 - 30.03.2024
náměstí

Velikonoční svátky ve Špindlerově Mlýně, zábavné sobotní odpoledne.

Hypnotizér ve Dvoře Králové | květe…

29.05.2024 - 29.05.2024
náměstí Václava Hanky…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Den v růžovém Trutnov 2024

07.06.2024 - 07.06.2024
HOSTINEC DVORAČKA –…

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Ochutnejte speciality na grilu.

Trautenberkova 13 2024 - Malá Úpa

09.06.2024 - 09.06.2024
Malá Úpa

Z dětství asi nemáte k Trautenberkovi vybudovaný právě vřelý vztah, my vám ale ukážeme, že spojení s touto legendou…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete