Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pension a restaurace Florian - Frymburk

Frymburk

Pension disponuje 18-ti lůžky včetně přistýlek. Všechny pokoje jsou vybaveny sprchovým koutem (vanou), toaletou a barevnou televizí. Apartmá mají navíc plně vybavenou kuchyňku. Pro ubytované hosty je chráněné parkoviště přímo v objektu. Pro kola, lyže a ostatní vybavení máme uzamykatelné prostory. V objektu pensionu je hřiště na petanque, dětský koutek, zahrada a restaurace, která Vám v letních m…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Frymburk 251, Frymburk
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Český Krumlov
Obec
Frymburk

Fotogalerie k článku

Pension disponuje 18-ti lůžky včetně přistýlek. Všechny pokoje jsou vybaveny sprchovým koutem (vanou), toaletou a barevnou televizí. Apartmá mají navíc plně vybavenou kuchyňku. Pro ubytované hosty je chráněné parkoviště přímo v objektu. Pro kola, lyže a ostatní vybavení máme uzamykatelné prostory. V objektu pensionu je hřiště na petanque, dětský koutek, zahrada a restaurace, která Vám v letních měsících nabízí příjemné venkovní posezení.

Možnosti stravování

V přízemí pensionu je stylově zařízená restaurace s výbornou kuchyní po celý rok. Restaurace s kapacitou 50-ti míst nabízí hostům v letních měsících příjemné posezení na zahradní terase. Restauraci je také možno využít pro oslavy, svatby, rauty, semináře, školení. Po dohodě je možnost uzavřené společnosti..

Tipy na výlet po okolí

Český Krumlov, Rožmberk, Město Vyšší Brod, Klášter Zlatá Koruna, Romantický zámek, Hluboká, České Budějovice, Schwarzenberský plavební kanál, Plešné jezero, Lodí po Lipně .

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete