Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pension Alberta - Prostějov

Prostějov

Dovolte nám trochu představit Penzion Alberta, který se nachází v západní části města Prostějova. Zajišťujeme ubytování v 1,2 lůžkových pokojích a apartmá. Penzion je vhodný jak pro ubytování na služební cestě, firemní akce školení, rauty. Zajišťujeme i rodinné oslavy (svatby, narozeniny, pohřební hostiny). V restauraci i na pokojích je možnost bezdrátového připojení internetu. Každý pokoj je sta…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Drozdovice 64, Prostějov
Oblast
Střední Morava
Kraj
Olomoucký kraj
Okres
Prostějov
Obec
Prostějov

Fotogalerie k článku

Dovolte nám trochu představit Penzion Alberta, který se nachází v západní části města Prostějova. Zajišťujeme ubytování v 1,2 lůžkových pokojích a apartmá. Penzion je vhodný jak pro ubytování na služební cestě, firemní akce školení, rauty. Zajišťujeme i rodinné oslavy (svatby, narozeniny, pohřební hostiny). V restauraci i na pokojích je možnost bezdrátového připojení internetu. Každý pokoj je standartně vybaven koupelnou se sprchovým koutem, toaletou, malou předsíňkou se skříněmi a další místností s postelemi, televizí a rádiem.

Možnosti stravování

Součástí penzionu je restaurace, kde je možnost celodenního stravování s příjemným posezením, venkovní zahrada s krbem s možností grilování nebo jen k posezení s přáteli v letním období.

Popis okolí

Nedaleko pensionu se nachází aquapark s možností sportovního vyžití a supermarket. Pro milovníky přírody a klidu jsou zde nedaleko turistické stezky, které jsou vedeny podel říčky Hloučela..

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete