Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pension Blata - Zámostí-Blata

Zámostí-Blata

Pension Blata se nachází ve stejnojmenné obci v chráněné oblasti Českého ráje, na okraji Prachovských skal, vzdálenost k samotnému centru Prachovských skal je cca. 1km.Pension najdete asi 1 km po odbočení ze silnice č. 16, spojující Mladou Boleslav s Jičínem.Přímo v místě naleznete široké spektrum cyklistických tras a značených turistických stezek. V obci Blata je též k dispozici antukový tenisov…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Blata/52, Zámostí-Blata
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Jičín
Obec
Zámostí-Blata

Fotogalerie k článku

Pension Blata se nachází ve stejnojmenné obci v chráněné oblasti Českého ráje, na okraji Prachovských skal, vzdálenost k samotnému centru Prachovských skal je cca. 1km.

Pension najdete asi 1 km po odbočení ze silnice č. 16, spojující Mladou Boleslav s Jičínem.

Přímo v místě naleznete široké spektrum cyklistických tras a značených turistických stezek. V obci Blata je též k dispozici antukový tenisový kurt, hřiště na plážový volejbal a pingpongový stůl (cca 100 m od pensionu). Hostinec s možností stravování se nachází ve vzdálenosti 50m.

V oblati čekého ráje se nachází velké množství kulturních památek, hradů a zámků. Rozáhlé jsou také možnosti pro pěší turistiku a horolezectví, cykloturistiku, houbaření. V blízkosti najdete také rybníky s možností koupání a rybaření.

Nabízíme ubytování ve čtyřech dvoulůžkových pokojích a jednom dvoupokojovém apartmánu, vše s možností přistýlky, nebo dětské postýlky. Každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením a koupelnou.

V přízemí pensionu se nachází recepce a jídelna, kde jsou podávány snídaně. Pokoje jsou situovány v prvním poschodí.

V objektu je možnost uzavřeného parkování, úschovy kol, popř. jiných sportovních potřeb, nebo dětských kočárků.

Možnosti stravování

snídaně                        100,-Kč

děti do 2 let                 zdarma

děti od 3 do 6 let        60,- Kč

Další stravování možné v hostinci Blata který je od penzionu vzdálen cca 50 m. Výborná česká kuchyně za velmi rozumné ceny.

Popis okolí

 

 

Přímo v místě naleznete široké spektrum cyklistických tras a značených turistických stezek. V obci Blata je též k dispozici antukový tenisový kurt, hřiště na plážový volejbal a pingpongový stůl (cca 100 m od pensionu).

V oblati čekého ráje se nachází velké množství kulturních památek, hradů a zámků. Rozáhlé jsou také možnosti pro pěší turistiku a horolezectví, cykloturistiku, houbaření. V blízkosti najdete také rybníky s možností koupání a rybaření.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Jičíně | duben 2024

22.04.2024 - 22.04.2024
17. Listopadu 47; 506…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete