Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pension Červená - Kašperské Hory

Kašperské Hory

Rodinný pension - nekuřácký - bývalá zeměd. usedlost v horách - 800 m n.m.Pokud dáváte přednost klidu a tradici před atraktivními módními trendy, jste ti praví hosté pro náš pension. Zahrada o ploše 1 ha s přírodní parkovou úpravou je tu jen pro Vás, zde i uvnitř Vás potěší spousta předmětů z dob babiček a prababiček, Vaše děti zase hřiště, houpačka, pískoviště . .Naši stálí hosté jsou pro nás to…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Červená 2, Kašperské Hory
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Klatovy
Obec
Kašperské Hory

Fotogalerie k článku

Rodinný pension - nekuřácký - bývalá zeměd. usedlost v horách - 800 m n.m.Pokud dáváte přednost klidu a tradici před atraktivními módními trendy, jste ti praví hosté pro náš pension. Zahrada o ploše 1 ha s přírodní parkovou úpravou je tu jen pro Vás, zde i uvnitř Vás potěší spousta předmětů z dob babiček a prababiček, Vaše děti zase hřiště, houpačka, pískoviště . .Naši stálí hosté jsou pro nás tou nejlepší reklamou a my jim za to děkujeme.

Možnosti stravování

Výhradně domácí kuchyně - se snídaní nebo s polopenzí. Převážně tradiční česká kuchyně. Denně čerstvé pečivo - slané i sladké. Možnost občerstvení denně od 17. do 22. hod. kdy jsme Vám v kuchyni k dispozici.

Popis okolí

Červená - ze všech stran obklopena lesy - je spojena silničkou s Kašperskými Horami a Rejštejnem. Má bohatou historii - v roce 2006 jsme oslavili 650. výročí první pís. zmínky o Červené samotným Karlem IV., který v témže roce 1356 založil blízký hrad Kašperk.Spoustu dalších informací se dozvíte na našich web. stránkách, které budou aktualizovány v únoru 2009.

Tipy na výlet po okolí

Pěšky - údolí Zlatého potoka, Popelná, Kašperské Hory, hrad Kašperk, Churáňov. . .Když popojedete - Javorník, Zadov, Čeňkova Pila, Srní, Modrava . .a další a další tipy najdete v odkazech na našich web. stránkách.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete