Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pension Dagmar - Poděbrady

Poděbrady

Pension Dagmar je rodinný pension s dlouholetou tradicí. Je situován v klidném prostředí, uprostřed svěží zeleně velkého lázeňského parku, přímo na lázeňské kolonádě.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
nám. T.G. Masaryka 655/5, Poděbrady
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Nymburk
Obec
Poděbrady

Fotogalerie k článku

Pension Dagmar je rodinný pension s dlouholetou tradicí. Je situován v klidném prostředí, uprostřed svěží zeleně velkého lázeňského parku, přímo na lázeňské kolonádě.

Možnosti stravování

Možnost celodenního stravování se nabízí přímo v přízemí pensionu, v restaurantu Park Cafe. Mnoho dalších restaurací, kaváren a vináren se nachází v okruhu 5-10 minut pěší chůze od Pensionu Dagmar.

Popis okolí

V bezprostředním okolí Pensionu Dagmar se nachází velký lázeňský park. Ve vzdálenosti 5 minut pěší chůze je několik regeneračních, relaxačních a lázeňských center.V nejbližším i vzdálenějším 15-20 minut pěší chůze pěší chůze okolí je možné sportovní i rekreační vyžití: cykloturistika, golf, minigolf, jízda na koni, tenis, ping pong, jachting, kuželky, fitness, aerobik, spinning, krytý bazén, přírodní koupaliště.Dále se nabízí kulturní programy: městské divadlo, koncerty, kino, výstavy, festivaly, taneční večery, plesy.V Poděbradech je i zámek a muzeum.Okolí Poděbrad je vhodné i pro výlety autem. Nabízí se skanzeny, zajímavé přírodní lokality, hrady a zámky - v okruhu do hodiny jízdy autem.

Tipy na výlet po okolí

Pěšky: vycházkovou promenádou po obou březích Labe lze pohodlně dojít např. na soutok Labe a Cidliny, do Libice nad Cidlinou Slavníkovské hradiště nebo do Nymburka Městské hradby.Na kole:po cyklostezkách a cyklotrasách do Kolína, Nymburka, Kerska, Lysé nad Labem, případně dále.Parníkem po Labi nebo výletním vláčkem po břehu Labe:na soutok Labe s Cidlinou.Vlakem:do Nymburka, do Libice nad Cidlinou, do Kolína.Autem:do Kutné Hory Městská památková rezervace, na zámek Sobotka nebo Hrad kost poblíž Jičína, do Přerova nad Labem skanzen, do Ostré zahrady Botanicus, do Kouřimi skanzen.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Poděbradský triatlon 2024 - Poděbra…

19.05.2024 - 19.05.2024
koupaliště Jezero

Závod pro malé i velké sportovce.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete