Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pension Garden - Rajhrad

Rajhrad

K dispozici nabízíme pokoje 2, 3, 4 i 5ti lůžkové pokoje. Všechny pokoje vybaveny TV s digitálním příjmem signálu. Celková kapacita pensionu je 35 lůžek + možné přistýlky. V pensionu k dispozici venkovní terasa s možností vlastního grilování.Ceny se pohybují od 180 - 500 Kč / noc / osoba v závislosti na délce pobytu, vybavení pokoje a souběžných brněnských akcí (BVV, Grand Prix aj.). Celková cena…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Masarykova 229, Rajhrad
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Brno-venkov
Obec
Rajhrad

Fotogalerie k článku

K dispozici nabízíme pokoje 2, 3, 4 i 5ti lůžkové pokoje. Všechny pokoje vybaveny TV s digitálním příjmem signálu. Celková kapacita pensionu je 35 lůžek + možné přistýlky. V pensionu k dispozici venkovní terasa s možností vlastního grilování.

Ceny se pohybují od 180 - 500 Kč / noc / osoba v závislosti na délce pobytu, vybavení pokoje a souběžných brněnských akcí (BVV, Grand Prix aj.). Celková cena vždy na dohodě obou stran k oboustranně spokojenosti.

Možnosti stravování

Vaření ve vlastních vybavených kuchyňkách nebo možnost přiobjednání snídaní. Ostatní stravování ve vyhlášených rajhradských restauracích za dobré ceny.

Popis okolí

Rajhrad je malé městečko s 3500 obyvateli, jehož historie sahá až do 10. stol. n. l.. Leží v samém centru jižní Moravy, země známé všude dobrým vínem, krásným zpěvem a přírodou. Rajhrad je významné poutní místo, kde se nachází historická barokní katedrála spolu s benediktýnským klášterem, dílo J.B. Santiniho z roku 1722.

Tipy na výlet po okolí

Výlety do oblasti Moravského krasu (35 km) s propastí Macocha (137 m) a s četnými krápníkovými jeskyněmi patří mezi nejnavštěvovanější. Velké množství hradů a zámků je pěkným tipem za poznáním historie, zejména Lednice, Mikulov, Pernštejn, Buchlov, Jaroměřice aj.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Železo v Železném aneb setkání ková…

03.08.2024 - 03.08.2024
Železné

Vyhlášený minifestival Železo v Železném, aneb setkání kovářů u piva. Máte rádi řemesla? A co pivo? Říká se „Co Čech to…

Strach v Permoniu 2024 - Oslavany

17.08.2024 - 17.08.2024
Permonium® - zábavní…

Noční týmová hra v hororové atmosféře.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete