Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pension Hamry - Vranov nad Dyjí

Vranov nad Dyjí

Rodinný penzion nabízí ubytování v sedmi dvojlůžkových a třílůžkových pokojích. Většina pokojů vybavena vlastním sociálním zařízením a kuchyňkou. Možnost uschování kol v uzamčeném dvorním traktu. K dispozici zahrada s grily, posezení na terasách, parkoviště.Pension Součastí penzionu je malý vinný sklípek vestavěný pod původní kamennou terasou ve dvorním traktu.Původně zde žily germánské menšiny, …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Vranov nad Dyjí 79, Vranov nad Dyjí
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Znojmo
Obec
Vranov nad Dyjí

Fotogalerie k článku

Rodinný penzion nabízí ubytování v sedmi dvojlůžkových a třílůžkových pokojích. Většina pokojů vybavena vlastním sociálním zařízením a kuchyňkou. Možnost uschování kol v uzamčeném dvorním traktu. K dispozici zahrada s grily, posezení na terasách, parkoviště.Pension Součastí penzionu je malý vinný sklípek vestavěný pod původní kamennou terasou ve dvorním traktu.Původně zde žily germánské menšiny, které budovu vystavěly ve svahu. Proto jsou venkovní úpravy řešeny zachovalými kamennymi terasami vybavenými stolky, které poskytují všem ubytovaným příjemné posazení a odpočinek.

Možnosti stravování

Vlastní, vybavená kuchyňka.

Popis okolí

Pension se nachází ve Vranově nad Dyjí v části Přední Hamry č.79 ve vzdálenosti 250m od náměstí a přibližně 1.500 m od přehradního jezera. Celá oblast je Národním parkem Podyjí a pyšní se pohádkově krásnou přírodou s hustými lesy, zachovanou díky hraničnímu pásmu. Řeka Dyje protéká ve vzdalenosti 60 metrů a je pstruhovým pásmem. Z penzionu je pěkný pohled na Vranovský zámek.Kolem pensionu vede nemalé množství cyklistických stezek, které se táhnou až po celé oblasti Podyjí. Na Vranovském náměstí se nachází Informační centrum a bankomatem.

Tipy na výlet po okolí

Turistickou přitažlivost Vranovska zvyšuje také nemalý počet historických památek a objektů. Jedná se zejména o středověký obranný řetězec hradů podél řeky Dyje. Některé se dochovaly v poměrně dobrém stavu a jsou opraveny a udržovány. Z jiných jsou již jen zříceniny, ze kterých můžeme pouze tušit o jak architektonicky rozsáhlé objekty se jednalo.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

JAROVÍN Znojmo 2024

03.05.2024 - 03.05.2024
Znojmo

NEJVĚTŠÍ DEGUSTACE FRIZZANTE A RŮŽOVÝCH VÍN V ČESKÉ REPUBLICE. AKCE SE KONÁ V PŘEDVEČER PŘEDSTAVENÍ NOVÝCH VÍN VOC…

Královský košt Znojmo 2024

26.10.2024 - 26.10.2024
Klášter Louka - Znojmo

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete